Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tavan cazut peste copii la o scoala din Alexandria. Mai multi raniti

B1 B1,
Tavan cazut peste copii la o scoala din Alexandria. Mai multi raniti

Trei copii au fost raniti dupa ce tavanul unei scoli din Alexandria, judetul Teleorman, s-a prabusnit peste elevi. Conform primele informatii, ar fi vorba de o bucata de tencuiala care a cazut fix. continuă pe B1

Tavan cazut peste copii la o scoala din Alexandria. BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

Trei copii au fost raniti dupa ce tavanul unei scolii numarul 4din Alexandria , judetul Teleorman, s-a prabusnit peste elevi. Conform primele informatii, ar fi vorba de o bucata de tencuiala.

Tavan prabusit la o scoala din Alexandria

Incident grav la scoala numarul patru din Alexandria. S-a prabusit o bucata de tencuiala din plafonul unei sali de clasa, in timp ce elevii se aflau la cursuri. Trei copii au fost raniti in urma.

Tavan prabusit intr-o scoala din Teleorman. Trei elevi au fost raniti

Emotii pentru elevii unei scoli din Alexandria, judetul Teleorman. O bucata din tavan s-a desprins in timpul orei. Trei elev au suferit rani usoare.

Trei elevi de la o scoala din Alexandria, raniti in timpul orei de curs, dupa ce bucata de tavan s-a desprins si a cazut peste ei

Trei elevi de clasa a IV-a de la Scoala Gimnaziala Alexandru Colfescu din Alexandria au ajuns la spital, dupa ce tavanul s-a prabusit in timpul orei de curs peste ei.

Trei elevi de la o scoala din Alexandria, raniti in timpul orei de curs, dupa ce o bucata din tavan s-a desprins si a cazut peste ei

Trei elevi de clasa a IV-a de la Scoala Gimnaziala nr 4 din Alexandria au ajuns la spital, dupa ce tavanul s-a prabusit in timpul orei de curs peste ei.

Trei copii raniti dupa ce le-a cazut tenciuala de la tavan in cap

Trei copii au fost raniti usor intr-o scoala din Alexandria, dupa ce o parte din tencuiala clasei in care se aflau a cazut. Incidentul a avut loc la ora 9:15 dimineata, a spus, la Digi 24, inspectorul scolar Bogdan Buzatu.

Panouri antiglont pentru ghiozdanele elevilor: O scoala din SUA ia masuri pentru a face fata unui atac armat

Autoritatile americane iau masuri in contextul atacurilor armate comise fracvent pe teritoriul SUA. Astfel, o scoala crestina din statul Florida a scos la vanzare panouri antiglont care se pot.

O scoala din SUA vinde panouri antiglont pentru ghiozdanele studentilor

O scoala crestina din SUA, Florida, scoate la vanzare panouri antiglont care, odata introduse in ghiozdanele studentilor, au menirea de a le transforma in scuturi, in eventualitatea unui atac armat, scrie CNN. Ghiozdanele scoase la vanzare in Florida nu sunt singurele obiecte care te pot proteja in eventualitatea unui atac, ci exista o intreaga industrie dedicata producerii produselor antiglont caiete, serviete, paturi, mobila si chiar si lenjerie intima).

O scoala din SUA vinde panouri antiglont pentru ghiozdanele elevilor

O scoala crestina din Florida scoate la vanzare panouri antiglont care, odata introduse in ghiozdanele elevilor, au menirea de a le transforma in scuturi, in eventualitatea unui atac armat, scrie CNN. Ghiozdanele scoase la vanzare in Florida nu sunt singurele obiecte care te pot proteja in eventualitatea unui atac, ci exista o intreaga industrie dedicata producerii produselor antiglont caiete, serviete, paturi, mobila si chiar si lenjerie intima).

Un SOFER a doborat RECORDUL de VITEZA pe soselele din ROMANIA. Mai avea putin si iSI LUA ZBORUL (VIDEO)

Un sofer din Romania s-a filmat in timp ce circula cu 270 de km/h pe un drum aglomerat cu o singura banda pe sens. Cel mai probabil soferul gonea pe soseaua dintre Ploiesti si.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )