Libnet.ro
UNICEF

06:15

Taxa auto poate fi recuperata si fara a apela la instanta, conform unei ordonante de urgenta aprobata miercuri

Hotnews Hotnews,
 Taxa auto poate fi recuperata si fara a apela la instanta, conform unei ordonante de urgenta aprobata miercuri

Persoanele care au achitat taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule, potrivit reglementarilor legale in vigoare la momentul inmatricularii, pot solicita restituirea acesteia pe cale administrativa, fara a mai fi nevoie sa deschida actiune in instanta, potrivit unei ordonante aprobata miercuri de Guvern. UPDATE: Comentand pe larg anuntul Guvernului, avocatnet. ro scrie ca persoanele care au platit taxa vor putea solicita restituirea integrala a sumei achitate, nu doar banii platiti in plus, cum prevede legislatia din prezent. continuă pe Hotnews

Taxa auto poate fi recuperata printr-o cerere la ANAF. Nu mai este nevoie de actiune in instanta

Taxa auto va putea fi recuperata printr-o cerere la ANAF, fara a mai fi nevoie de o actiune in instanta a solicitantilor, si inclusiv cei care au procese pe rol pot renunta la ele pentru a recupera banii pe.

Taxa auto poate fi recuperata printr-o cerere la ANAF: Solutionarea, in termen de 45 de zile

Taxa auto va putea fi recuperata printr-o cerere la ANAF, fara a mai fi nevoie de o actiune in instanta a solicitantilor. Vestea buna ii piveste si pe cei care au procese pe rol cu fiscul pentru recuperarea.

Taxa auto poate fi recuperata printr-o cerere la ANAF

Taxa auto va putea fi recuperata printr-o cerere la ANAF, fara a mai fi nevoie de o actiune in instanta a solicitantilor, si inclusiv cei care au procese pe rol pot renunta la ele pentru a recupera banii pe cale administrativa, potrivit unei ordonante.

Taxa de poluare poate fi recuperata fara ca soferii sa mai dea statul in judecata

Taxa auto speciala, taxa de poluare si cea pentru emisii poluante vor putea fi recuperate fara ca soferii sa mai dea statul in judecata. Este suficienta o cerere catre administratia financiara, la care acest.

Veste buna pentru soferi. Acestia isi vor putea recupera taxa auto printr-o cerere depusa la ANAF

Soferii isi vor putea recupera taxa auto printr-o cerere depusa la Agentia Nationala de Administratie Fiscala ANAF), fara a mai fi nevoie de o actiune in instanta a solicitantilor. Mai mult, cei care au deja procese pe rol pot renunta la ele pentru a recupera banii pe cale administrativa.

Ministru finlandez: Uniunea Europeana NU poate exista fara Marea Britanie

Uniunea Europeana nu poate exista fara Marea Britanie, a declarat luni ministrul finlandez de finante Alexander Stubb, in semn de sustinere fata de omologul sau britanic George Osborne.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )