Libnet.ro
UNICEF

18:30

Taxa zilnica pentru cei care isi lasa afisul de vanzare pe masina

Antena3 Antena3,
Taxa zilnica pentru cei care isi lasa afisul de vanzare pe masina

Locuitorii din Slatina care isi lasa autoturismele pe domeniul public al municipiului, cu afisul de vanzare, trebuie sa achite o taxa zilnica Primariei, in valoare de 56,25. continuă pe Antena3

10 reguli de urmat in viata pentru milenarii care isi doresc sa devina milionari pana la 30 de ani

Viitorul milenarilor poate parea sumbru si din acest motiv acestia spun uneori ca este imposibil sa devina milionari. Adevarul este ca poti atinge acest obiectiv doar daca iti doresti cu adevarat, pentru ca sunt o multime de antreprenori de succes care.

Sfaturi practice pentru cei care au apartamente cu balcoane mici

La bloc, de foarte multe ori avem balcoane mici si stramte, iar pe timpul verii sau al primaverii, am vrea sa ne asezam acolo si sa savuram o cafea, linistiti. Dar ce facem atunci cand spatiul din balcon este prea mic? .

Surpriza pentru cei peste 1 miliard de utilizatori Facebook Messenger! Ce vor putea face de acum

Facebook lanseaza o noua optiune pentru cei care folosesc aplicatia Messenger, informeaza Daily Mail. Conducerea Facebook a anuntat lansarea Instant Games pe Messenger, optiune care le da.

Grindeanu: Romanii vor decide prin vot in ceea ce priveste redefinirea familiei. Eu sunt printre cei care au semnat pentru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca poporul roman va fi cel care va decide, prin vot, daca va fi modificata Constitutia in sensul definirii familiei drept o uniune dintre un barbat si o.

Detinutii care isi ispasesc pedepsele in conditii inumane vor primi o reducere de sase zile din 30 executate sau pot isi cumpara zile libere: Legea merge la promulgare

Detinutii inchisi in conditii inumane vor primi o reducere de sase zile din 30 executate sau pot isi cumpara zile libere. Actul normativ a fost adoptat de plenul Camerei.

Mesajul lui Dacian Ciolos dupa ce Franta si-a ales presedintele: Toti cei care sustinem proiectul european am primit o veste buna

Dacian Ciolos a transmis un mesaj de felicitare pentru presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, urandu-i succes in intentia de a primeni politica franceza. Felicitari,.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului va opri o industrie. Cei care ne-au pus sa platim astfel de sume vor trebuie sa se limiteze la ceea ce le permitem

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului va opri o industrie a celor care au bulversat sistemul si au pus statul in situatia de a le plati sume foarte mari, ea mentionand ca plafonarea nu va afecta foarte multe persoane.

Amenzi usturatoare pentru farmacistii care dau antibiotice fara reteta

Ministrul Sanatatii Florian Bodog anunta ca va lua masuri dure pentru a opri administrarea medicamentelor fara prescriptia medicului, potrivit Romania TV. Florian Bodog a anuntat ca farmacistii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )