Libnet.ro
UNICEF

08:30

Taxarea muncii trebuie redusa! Masuri de ultima ora in economie

Antena3 Antena3,
Taxarea muncii trebuie redusa! Masuri de ultima ora in economie

Masuri de ultima ora in economie. Ministrul Finantelor a anuntat, in urma cu putin timp, doua masuri foarte importante pentru relansarea economiei si pastrarea tinerilor in tara! Taxarea muncii. continuă pe Antena3

Teodorovici: Taxarea muncii in Romania trebuie redusa

Taxarea muncii in Romania trebuie sa fie redusa, iar acest lucru ar trebui sa fie asumat printr-un set de masuri care sa faca parte din acel capitol ce va adapta actualul Program de guvernare, a afirmat, joi, citat de Agerpres, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Teodorovici vrea ca absolventii care pleaca in strainatate imediat dupa facultate sa returneze ce le-a dat statulTeodorovici: La nivel european, nu se doreste punerea pe agenda a subiectului fortei de munca. Statele dezvoltate au alte interese .

Veste de ultima ora pentru Eugen Neagoe! Ce i-au spus medicii antrenorului de la Dinamo

Eugen Neagoe va purta tot restul vietii un defibrilator automat, pe care medicii i l-au implantat sub piele, in zona claviculei. Antrenorul lui Dinamo este acum in afara oricarui pericol, dupa ce duminica a suferit un infarct ventricular minor, in timpul meciului pierdut de echipa sa pe teren prorpiu in fata celor de la CSU .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )