Libnet.ro
UNICEF

10:15

Taximetristii protesteaza marti, in Capitala, in ziua motiunii de cenzura, fata de proiectul de lege pentru ridesharing

Adevărul Adevărul,
Taximetristii protesteaza marti, in Capitala, in ziua motiunii de cenzura, fata de proiectul de lege pentru ridesharing

Taximetristii din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) anunta ca vor protesta marti, cu 800 de masini, in Piata Constitutiei, fata de proiectul de lege pentru ridesharing. continuă pe Adevărul

Un nou protest al taximetristilor in fata Parlamentului, marti, in ziua motiunii de cenzura impotriva Guvernului: Legea pentru ridesharing, o forma mascata de a face concurenta neloiala

Transportatorii anunta un nou protest in fata Parlamentului, marti, in ziua motiunii de cenzura impotriva Guvernului, fata de proiectul de lege pentru ridesharing, care ar reprezenta o forma mascata de a face concurenta neloiala taximetristilor, cu nerespectarea mai multor legi in vigoare. Taximetristii estimeaza ca la protest vor participa 800 de masini.

Transportatorii protesteaza marti in Piata Constitutiei

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) protesteaza marti in Piata Constitutiei impotriva proiectului de lege pentru asa-zisul ridesharing - care, potrivit transportatorilor, ar reprezenta o forma mascata de a face concurenta neloiala taximetristilor, cu nerespectarea mai multor legi in vigoare.

Transportatorii vor protesta, marti, in Piata Constitutiei. Sunt nemultumiti de proiectul de lege pentru ridesharing

Transpotatorii au anuntat noi proteste. Totul se va petrece in cursul zilei de marti, 18 iunie, in ziua motiunii de cenzura fata de proiectul de lege ridesharing. Taximetristii protesteaza! Nemultumirea vine de la proiectul de lege pentru ridesharing Taximetristii autorizati ies din nou in strada, marti, in Piata Constitutiei. Nu mai putin de 800 de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )