Libnet.ro
UNICEF

10:45

Taxiplon este o noua aplicatie pentru comenzi de taxiuri lansata de Cosmote

Adevărul Adevărul,
Taxiplon este o noua aplicatie pentru comenzi de taxiuri lansata de Cosmote

Cosmote Romania lanseaza aplicatia Taxiplon. Aceasta vine in sprijinul persoanelor care doresc sa-si comande rapid un Taxi, dar si in ajutorul taximetristilor, in versiunea Taxiplon Driver, potrivit unui comunicat remis Adevarul. continuă pe Adevărul

Cosmote lanseaza o aplicatie pentru comenzile de taxi

Cosmote Romania a lansat o aplicatie special creata pentru soferii de taxi care detin o licenta si doresc sa receptioneze comenzi, respectiv Taxiplon .

Uzina Renault din Tanger face inca un pas in lupta competitivitatii cu Mioveniul - A doua linie de asamblare este inaugurata marti pentru Sandero

Uzina Renault din Maroc care a fost inaugurata in februarie 2012 isi adauga un al treilea model in portofoliu, Sandero, dupa o investitie de 400 milioane euro intr-o noua linie de asamblare ce este inaugurata marti. Intr-un articol cu titlul Renault prefera Maroc in locul Romaniei, publicatia le Figaro scrie ca pe noua linie vor fi produse mai ales volume de Sandero care pana acum erau realizate in Romania. Uzina din Tanger poate deveni mai competitiva decat cea de la Pitesti, avertiza recent seful Renault-Nissan, Carlos Ghosn.

Cat de importanta este igiena orala pentru sanatate

Spalatul pe dinti, folosirea atei dentare si vizita la dentist ne pastreaza dintii si gingiile sanatoase, dar, potrivit unui nou studiu, igiena orala este extrem de importanta si pentru starea generala de sanatate. In unele cazuri, problemele de la acest nivel pot fi simptome ale altor boli, precum diabetul. Cercetarea a legat bolile gingivale de bolile de inima, nasterea prematura si chiar de artrita la genunchi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )