Libnet.ro
UNICEF

10:30

Taxiuri zburatoare in Dubai. Orasul SF (FOTO/VIDEO)

B1 B1,
Taxiuri zburatoare in Dubai. Orasul SF (FOTO/VIDEO)

Dubaiul a lansat luni primele teste pentru un nou tip de vehicul zburator, in speranta lansarii, in curand, a primului serviciu de drone din lume ce va fi folosit in taximetrie, potrivit. continuă pe B1

VIDEO Dubaiul doreste sa devina primul oras din lume inzestrat cu taxiuri zburatoare

Autoritatile din Dubai au demarat luni primele teste pentru un nou tip de vehicul zburator, in speranta lansarii, in curand, a primului serviciu de drone din lume ce va fi folosit in taximetrie, in cadrul unui program ambitios prin care Emiratele Arabe Unite doresc sa devina lider in domeniul inovatiei din lumea araba, informeaza Reuters.

Dubaiul doreste sa devina primul oras din lume inzestrat cu taxiuri zburatoare (FOTO/VIDEO)

Dubaiul a lansat luni primele teste pentru un nou tip de vehicul zburator, in speranta lansarii, in curand, a primului serviciu de drone din lume ce va fi folosit in taximetrie, potrivit.

Dubai a facut primele teste pentru taxiuri zburatoare

Dubai a efectuat luni primele teste de zbor pentru noile sale taxiuri, dezvoltate de firma germana Volocopter. Aparatul se aseamana cu o cabina de elicopter cu doua locuri, propulsata de 18 elice, care functioneaza autonom, cu o durata maxima de zbor de 30 de minute, scrie msn. com.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )