Libnet.ro
UNICEF

08:30

Teama de coronavirus, profitabila pentru afacerile din domeniul rent-a-car

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teama de coronavirus, profitabila pentru afacerile din domeniul rent-a-car

Pentru a evita transportul in comun cu trenul, microbuzul sau autocarul, tot mai multi romani aleg sa inchirieze masini pentru deplasari in tara, fie ca este vorba de vacante la mare, la munte sau in alte zone turistice sau doar de un drum de o zi sau doua la rude sau la prieteni, potrivit Enterprise Rent-a-Car Romania. continuă pe Ziarul Bursa

INS anuleaza publicarea a 4 comunicate si analize. Cercetarile statistice din domeniul turismului au fost afectate din punct de vedere al calitatii si completitudii informatiilor colectate, spun oficialii institutiei

Institutul National de Statistica renunta la publicarea comunicatelor privind cheltuielile facute de turistii romani, de cei straini dar si la cercetarile statistice mai aprofundate) pe aceeasi tema din cauza dificultatilor generate de pandemie, a anuntat luni institutia. Masurile impuse au determinat perturbari importante ale unor sectoare economice prin limitarea contactului direct intre persoane, imposibilitatea deplasarii persoanelor fizice in scop turistic . in acest context, cercetarile statistice din domeniul turismului au fost afectate din punct de vedere al calitatii si completitudii informatiilor statistice colectate, fapt ce a determinat Institutul National de Statistica sa revizuiasca atat calendarul comunicatelor de presa, cat si calendarul publicatiilor statistice, se arata in comunicatul INS.

Suma record atrasa de Joe Biden si Comitetul National Democrat pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020.

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai suma record de peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020, transmite Reuters, citat de news. ro. Campania a anuntat aceasta suma record prin intermediul unui email trimis luni sustinatorilor. Donatia medie facuta online campaniei a fost de 30 de dolari.

Coronavirus. Spitalul Matei Bals din Bucuresti a ajuns la capacitate maxima si nu mai poate face internari

Numarulin crestere acazurilor de infectare cu coronavirus a umplut saloanele Institutului Matei Bals din Capitala. Acest spital este la capacitate maxima si nu mai sunt locuri pentru bolnavii de.

Concediul de vara in vremea pandemiei. Ce prefera romanii pentru vacanta din iunie

Imediat dupa ce masurile de carantina si izolare au fost ridicate, romanii au cumparat vacante in Halkidiki, Thassos, Paralia Katerini si Lefkada, unde prefera hoteluri de trei si patru stele. Sunt multe cereri pentru vile private, unde se reunesc in vacanta cel putin doua familii.

Grecia si-a deschis frontierele fara carantina obligatorie doar pentru cetatenii din UE

Grecia si-a deschis frontierele si a inceput sa primeasca cetateni din UE fara carantina obligatorie dupa sosire incepand de luni ora locala 11:00, a declarat politia bulgara. Deschiderea a avut loc cu o ora mai devreme decat se anuntase initial,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )