Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teatrul National din Bucuresti va transmite saptamanal spectacole online

Adevărul Adevărul,
Teatrul National din Bucuresti va transmite saptamanal spectacole online

Din 24 aprilie, Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti va incepe sa transmita saptamanal spectacole online, pe paginile de Youtube si de Facebook ale institutiei. continuă pe Adevărul

Administratia Spitalelor a semnat un nou contract pentru cazarea cadrelor medicale implicate in lupta cu pandemia COVID-19: 95 de camere in Hotel Union din Bucuresti

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) a incheiat inca un contract, de aceasta data in valoare de 1,4 milioane lei, pentru cazarea cadrelor medicale care se afla in prima linie de actiune impotriva pandemiei de COVID-19, arata datele din Sistemul electronic de achizitii publice. Administratia a precizat pentru HotNews. ro ca este vorba de 95 de camere in hotel Union din Bucuresti spatii dedicate cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes. Vezi in articol de ce face ASSMB aceste achizitii si ce alte contracte au mai fost semnate pana acum.

Peste 33.000 de masti de protectie, confiscate de la o companie din Bucuresti

Politistii au confiscat peste 33. 000 de masti de protectie si au aplicat o amenda de 20. 000 de lei unei societati comerciale, in urma unui control la punctul de lucru al firmei din Bucuresti, scrie Agerpres.

Administratia Spitalelor plateste peste 1,3 milioane de lei pentru cazarea personalului medical la hotelul Ambasador din Bucuresti

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti ASSMB) a cumparat la finele lunii martie din acest an servicii de cazare in Hotelul Ambasador din Capitala, pentru personalul medical care lupta impotriva pandemiei de coronavirus, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Valoarea contractului este de peste 1,3 milioane de lei fara TVA) si vizeaza toate cele 99 de camere ale hotelului, clasificat la patru stele.

Un barbat care facea scandal pe holul unui imobil din Bucuresti, a fost impuscat politisti si a murit la spital Cine este victima

Un barbat a iesit pe holul unui imobil din Sectorul 1 dezbracat si ameninta vecinii, avand asupra sa mai multe obiecte ascutite. La vederea politistilor, individul a devenit agresiv, a lovit un om al legii si a fugit, fiind prins ulterior la un etaj superior, cand a fost impuscat, transmite Mediafax. Barbatul a murit ulterior la spital. 31 Barbatul care a murit fusese impuscat de politisti in piept, nu in picior, asa cum indicau primele informatii despre incident. El ar fi injunghiat un angajat MAI cu o foarfeca.

NN doneaza ventilatoare mecanice in valoare de un milion de lei Spitalului Clinic Colentina din Bucuresti

NN, cel mai mare asigurator de viata din tara, a anuntat miercuri ca se implica in limitarea efectelor Covid-19 si doneaza ventilatoare mecanice in valoare de un milion de lei Spitalului Clinic Colentina Bucuresti. Achizitia aparatelor de ventilatie va fi coordonata de Crucea Rosie Romana, partenerul oficial al Guvernului Romaniei in perioada epidemiei, se arata in comunicatul de presa.

CORONAVIRUS. Doua femei din Bucuresti diagnosticate cu COVID-19 au fugit cu taxiul de la Spitalul Colentina

Inconstienta le va trimite in fata procurorilor pe doua femei infectate cu noul coronavirus. Acestea au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 la Spitalul Colentina din Sectorul 2 al Capitalei, dar nu au ramas.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )