Libnet.ro
UNICEF

10:15

TEDGlobal: Computerul care poate mirosi explozivi

Hotnews Hotnews,
 TEDGlobal: Computerul care poate mirosi explozivi

Nigerianul Oshi Agabi a prezentat la conferinta TEDGlobal din Tanzania un computer bazat pe neuronii soarecilor, potrivit BBC. Sistemul a fost antrenat sa recunoasca mirosul explozivilor si poate fi utilizat pentru a inlocui securitatea traditionala a aeroporturilor, asa cum a spus realizatorul. El a lansat inventia Koniku acum un an, a strans fonduri in valoare de un milion de dolari si sustine ca deja realizeaza profituri de zece milioane de dolari din tranzactiile cu industria de securitate. continuă pe Hotnews

TEDGlobal: Computerul care poate mirosi explozibili

Nigerianul Oshi Agabi a prezentat la conferinta TEDGlobal din Tanzania un computer bazat pe neuronii soarecilor, potrivit BBC. Sistemul a fost antrenat sa recunoasca mirosul explozibililor si poate fi utilizat pentru a inlocui securitatea traditionala a aeroporturilor, asa cum a spus realizatorul. El a lansat inventia Koniku acum un an, a strans fonduri in valoare de un milion de dolari si sustine ca deja realizeaza profituri de zece milioane de dolari din tranzactiile cu industria de securitate.

VIDEO Vizita la Continental Anvelope Timisoara, uzina care poate incalta 80% din parcul de autoturisme al Romaniei

Uzina de anvelope Continental din Timisoara s-a dezvoltat constant, ajungand in prezent la o productie anuala de circa 17 milioane de anvelope cauciucuri cu dimensiuni de la 13 la 20 inch, pentru o gama variata de automobile, inclusiv cele de inalta performanta de la Porsche. Fabrica produce si anvelope pentru vehicule comerciale usoare, dar si pentru masini electrice, iar in ton cu directia eco cei de la Continental au investit 10,5 milioane euro intr-o instalatie moderna pentru tratarea mirosurilor care este complet functionala de mai bine de un an. Tehnologia reprezinta o premiera in Romania pentru o uzina de anvelope si este imprumutata din industria tutunului. Iata un video-reportaj realizat in uzina, in cele trei zone principale: Mixing, Vulcanizare si Control Final.

Faze tari: S-a casatorit cu milionar fara dinti si cu 25 de ani mai in varsta. A avut insa o surpriza; Au existat doi ani de noapte continua pe Pamant. Cercetatorii au gasit explicatia; Ai fi de acord cu asa ceva? Robotul care poate tine slujbe de inmorm

Socrii au intrat peste nora in dormitor. Teribil! I-au aflat marele secret. Femeia era goala si. O femeie de 27 de ani locuia impreuna cu sotul ei in aceeasi casa cu socrii. Nota de plata a unor clienti i-a schimbat viata unei chelnerite. O chelnerita din New Jersey a avut parte de o surpriza dupa ce a servit un cuplu, care a luat cina in localul unde ea lucreaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )