Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tedi, fiul lui Serban Copot, a fost numit Ambasadorul puilor de urs orfani din Romania

ADPM ADPM,
Tedi, fiul lui Serban Copot, a fost numit Ambasadorul puilor de urs orfani din Romania

Tedi, fiul lui Serban Copot, a implinit ieri 5 ani, ocazie cu care a primit unul din cele mai impresionante cadouri. Micutul a fost numit de WWF Romania Ambasadorul puilor de urs orfani aflati in Centrul pentru Reabilitarea Ursilor Orfani din Muntii Hasmas. continuă pe ADPM

Serban Copot, in spital, alaturi de baiatul cel mic! Iata ce s-a intamplat!

Serban Copot a ajuns din nou in spital. Dupa ce saptamana trecuta a fost internat timp de trei zile cu baiatul lui cel mare, Tedi, bolnav de gastro-enterocolita, virus pe care l-a luat de la gradinita, de aceasta data artistul a ajuns in spital alaturi de baiatul lui cel mic, Alexandru, bolnav, la randul lui de aceeasi maladie.

Serban Copot, urmarit de 5 milioane de oameni in fiecare weekend

Serban Copot este, in aceasta perioada, urmarit de aproape 5 milioane de oameni in fiecare weekend. Atat la televizor, cat si pe strazile din Bucuresti.

Dragnea i-a cerut sefului radioului public sa spuna daca a fost numit politic. Ovidiu Miculescu a fost numit in functie in 2012, chiar la propunerea PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea l-a acuzat de la tribuna Parlamentului pe Ovidiu Miculescu, seful radioului public, de faptul ca l-a amenintat pe liderul grupului PSD sa nu voteze legea prin care a fost eliminata taxa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )