Libnet.ro
UNICEF

09:17

Tehnologia redeseneaza locurile de munca. Ce abilitati devin tot mai cautate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tehnologia redeseneaza locurile de munca. Ce abilitati devin tot mai cautate

Companiile se concentreaza tot mai mult asupra modului in care schimbarile induse de automatizare vor avea un impact asupra indivizilor. Pe masura ce munca de rutina este automatizata, vor fi create noi locuri de munca axate pe abilitatile umane. continuă pe Wall-Street Ro

Consultant: Tot mai multi tineri vor sa fie patroni, dar au nevoie de ajutor privind planificarea fiscala

Ideea de antreprenoriat si gig economy se raspandeste tot mai mult in randul tinerilor romani, din ce in ce mai putin dornici de a intra intr-o relatie pe termen lung cu un angajator sau altul. in acest context, nevoia unui sistem fiscal suplu, eficient si usor de respectat apare ca fiind una stringenta. Un astfel de sistem da posibilitatea tanarului antreprenor sa se concentreze pe afacerea pe care incearca sa o dezvolte, fara riscul de a fi penalizat de fisc pentru nerespectarea unor reguli de existenta carora nu avea cunostinta - spune Gabriel Sincu, Partener Asociat EY Romania.

Romanii, tot mai datori la banci. Schimbari radicale de la Banca Nationala

Romanii incep sa se indatoreze din ce in ce mai mult. Din aceasta cauza, specialistii Bancii Nationale vor sa scada gradul de indatorare. Astfel, nu vom mai putea sa ne facem rate mai mari de 40 la.

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )