Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tehnologii impotriva covid care pot deveni standard in locurile publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tehnologii impotriva covid care pot deveni standard in locurile publice

Noi tipuri de tehnologii care pot fi utilizate pentru a se asigura ca zonele publice, precum biroul de la munca si aeroporturile, sunt lipsite de coronavirus, sunt - momentan - principala preocupare a mintilor creative, anunta Zerohedge. continuă pe Ziarul Bursa

OMS: Avem 17 vaccinuri impotriva COVID-19 care sunt in etapa de testare pe oameni

17 potentiale vaccinuri impotriva noului coronavirus se afla in prezent in etapa testelor clinice pe oameni, a precizat Organizatia Mondiala a Sanatatii. Cel mai avansat vaccin impotriva COVID-19 este in Marea Britanie, anunta Digi24.

Comisia Europeana autorizeaza punerea pe piata a antiviralului Remdesivir, un prim tratament impotriva COVID-19

Este oficial. Comisia Europeana autorizeaza, la nivel european, primul medicament pentru lupta impotriva COVID-19. Este vorba despre Remdesivir, care devine astfel primul medicament autorizat la nivelul UE pentru.

Stocurile pe 3 luni de Remdesivir, medicament eficient impotriva COVID-19, achizitionate integral de SUA. Europa ramane fara rezerve

Remdesivir, medicamentul antiviral care pana in prezent s-a dovedit eficient in testele de laborator impotriva virusului COVID-19, este singurul medicament care a primit autorizatie de utilizare in regim de.

OMS: 17 vaccinuri impotriva Covid-19, in faza de testare pe oameni

Organizatia Mondiala a Sanatatii anunta ca, la nivel mondial, 17 vaccinuri impotriva coronavirusului sunt in faza de testare pe oameni. in cel mai avansat stadiu se afla un vaccin conceput in Marea Britanie.

17 vaccinuri potentiale impotriva COVID-19 se afla in etapa de testare pe oameni

Un numar de 17 potentiale vaccinuri impotriva noului coronavirus se afla in prezent in etapa testelor clinice pe oameni, a precizat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Nucleara impotriva Covid-19! Romania invinge pandemia cu vaccinul din Coreea!

Impresionata de ravagiile pe care pandemia de coronavirus le face in Romania, Coreea de Nord a anunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )