Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tel Drum cere executarea silita a comunei in care a copilarit Liviu Dragnea

B1 B1,
Tel Drum cere executarea silita a comunei in care a copilarit Liviu Dragnea

Compania Tel Drum a cerut executarea silita a comunei in care a copilarit Liviu Dragnea, al carui nume este frecvent asociat cu firma din Teleorman, lucru negat insa de fiecare data de seful PSD,. continuă pe B1

Tel Drum cere executarea silita a comunei unde a copilarit Liviu Dragnea si unde fiul acestuia finanteaza echipa de fotbal (profit.ro)

Compania de constructii Tel Drum, judecata intr-un dosar penal si care si-a cerut recent insolventa, a dat in judecata primaria comunei Saelele din judetul Teleorman pentru datorii restante, solicitand instantei emiterea unei ordonante care sa oblige primaria la plata acestora, scrie profit. ro.

DNA cere blocarea insolventei Tel Drum

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie iti iau masuri de siguranta dupa ce firma Tel Drum, cercetata pentru coruptie, a cerut intrarea in insolventa. La randul lor, anchetatorii au solicitat instantei sa opreasca lichidarea companiei, despre care procurorii spun ca ar fi controlata de Liviu Dragnea.

DNA cere Tribunalului interzicerea initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a Tel Drum, invocand riscul radierii, astfel incat compania sa nu mai poata fi trasa la raspundere penala

DNA a cerut Tribunalului Bucuresti sa interzica, pentru 60 de zile, initierea procedurii de dizolvare sau lichidare in cazul Tel Drum S. sau, dupa caz, suspendarea acestor proceduri in situatia in care, la data judecarii prezentei cereri, acestea au fost deja initiate.

DNA cere Tribunalului interzicerea initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a Tel Drum

DNA a cerut Tribunalului Bucuresti sa interzica, pentru 60 de zile, initierea procedurii de dizolvare sau lichidare in cazul Tel Drum S. sau, dupa caz, suspendarea acestor proceduri in situatia in care, la data judecarii prezentei cereri, acestea au.

DNA cere amanarea insolventei Tel Drum

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au solicitat, astazi, Tribunalului Bucuresti, sa interzica initierea procedurii de intrare in insolventa a companiei Tel Drum, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei.

Lovitura pentru TEL DRUM! Ce a solicitat DNA

Firma Tel Drum, aflata in centrul scandalului in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este urmarit penal, a primit o noua lovitura din partea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Astfel, DNA a.

DECIZIA instantei in cazul cu privire la INSOLVENTA TEL DRUM

Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea DNA de blocare a insolventei firmei Tel Drum, pentru o durata de 60 de zile. Aceasta decizie vine la putin peste 2 luni dupa ce procurorii DNA au deschis.

DECIZIA instantei cu privire la INSOLVENTA TEL DRUM

Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea DNA de blocare a insolventei firmei Tel Drum, pentru o durata de 60 de zile. Aceasta decizie vine la putin peste 2 luni dupa ce procurorii DNA au deschis.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea DNA de blocare a procedurii de dizolvare sau lichidare a firmei Tel Drum

Tribunalul Bucuresti a admis astazi solicitarea DNA privind instituirea pentru 60 de zile a interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmei Tel Drum, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea DNA de blocare a procedurii de dizolvare sau lichidare a firmei Tel Drum pentru 60 de zile

Tribunalul Bucuresti a admis vineri solicitarea DNA privind instituirea pentru 60 de zile a interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmei Tel Drum, anunta News. ro. DNA solicita luarea acestei masuri preventive pe o durata de 60 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )