Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tel Drum a primit un contract de 7 milioane de lei, desi e in insolventa si trimisa in judecata

B1 B1,
Tel Drum a primit un contract de 7 milioane de lei, desi e in insolventa si trimisa in judecata

Aflata in insolventa si trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni, firma Tel Drum a castigat un contract de 7,3 milioane de lei pentru reabilitarea unei scoli din Zimnicea, arata datele sistemului el. continuă pe B1

Rise Project a publicat primul articol dinTeleormanLeaks. Sotul sefei CSM ar fi incasat 15.000 de lei de la Tel Drum

Site-ul de investigatiiRise Projecta publicat luni primul articol legat de documentele firmei Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

Tel Drum castiga un nou contract in Teleorman: Modernizeaza o scoala cu 7,2 milioane de lei

Cu toate ca se afla in insolventa, celebra firma Tel Drum continua sa castige contracte in Teleorman, fostul fief al liderului PSD, Liviu Dragnea. De aceasta data este vorba despre un contract de 7,2 milioane de lei, scrie Ziare. com.

Cum a prins Tel Drum, firma care ar avea legaturi cu Dragnea, un nou contract cu statul

Tel Drum e in centrul unor dezvaluiri. Dragnea neaga ca ar avea legaturi cu firma, dar fiul sau clar a avut sau inca mai are. Acum, compania are un nou contract cu statul. Tel Drum a castigat o noua licitatie pentru lucrari platite din bani publici. Desi este in insolventa, chiar trimisa in judecata si [] .

TeleormanLeaks. Rise Project: Sotul sefei CSM a incasat peste 15.000 de lei de la Tel Drum (FOTO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, luni, un prim episod al TeleormanLeaks, referitor la documente privind compania Tel Drum, descoperite in valiza gasita pe terenul unui localnic din Teleorman. Printre.

TeleormanLeaks. Secretele din valiza Tel Drum. Ce tranzactii fac pensionarii din Teleorman

Printre secretele aflate in valiza cu documente Tel Drum aruncata in curtea unui localnic se mai afla si cel potrivit caruia, mama Nicoleta Pene, directorul comercial al Tel Drum, pensionara Florenta Biolan, depune regulat sume in numerar intre 20. 000 si 40. 000 de lei in contul in care isi primeste pensia.

TeleormanLeaks. Secretele din valiza Tel Drum. Ce tranzactii fac pensionarii din Teleorman

Printre secretele aflate in valiza cu documente Tel Drum aruncata in curtea unui localnic se mai afla si cel potrivit caruia mama Nicoletei Pene, directorul comercial al Tel Drum, pensionara Florenta Biolan, depune regulat sume in numerar intre 20. 000 si 40. 000 de lei in contul in care isi primeste pensia.

Luxul familiei Dragnea, intretinut de Tel Drum

Valiza cu documente si informatii de la societatea Tel Drum a adus, ieri, primele reactii ale sefului PSD, Liviu Dragnea. Imediat dupa sedinta Comitetului Executiv National, Liviu Dragnea a spus: Exista niste institutii ale statului de drept: DNA. Eu nu am nicio legatura cu acea valiza. Poze cu mine cred ca sunt mii in aceasta tara. Mie, Tel Drum nu mi-a platit nicodata, nimic. Daca sunt mailuri intre fiul meu si Petre Pitis n. r. - directorul general al Tel Drum) sa fie sanatosi si sa explice.

VIDEO TeleormanLeaks Liviu Dragnea si-a amintit de vila din Mamaia, dupa ce zilele trecute nega orice legatura ntre Tel Drum si vreo proprietate a sa: Am vndut-o

Liderul PSD Liviu Dragnea a admis, joi, ca vila din Mamaia mentionata in dezvaluirile RISE Project privind afacerile Tel Drum i-a apartinut - prin 1900 toamna, spune el -, dar ca a vandut-o. Cu trei zile in urma, Dragnea nega ca ar detine vreo astfel de cladire mare si sustinea de asemenea ca nici Tel Drum si nici o alta companie nu a platit pentru lucrari la vreo proprietate a sa.

Sefii Tel Drum nu vor sa stii cine sunt, asa cum si Dragnea poate ar vrea

In scandalul valiza si in urma dezvaluirilor facute de RISE Project, cele doua personaje care sunt acum in atentia presei vor sa fie uitate. Ce regulament absurd invoca. Petre Pitis, directorul general al Tel Drum, a gasit o solutie ca sa scape de ochii lumii. Acesta a trimis o solicitare catre presa online si [] .

TeleormanLeaks Dragnea: DNA sa investigheze. Eu nu am nicio legatura cu valiza. Tel Drum nu mi-a platit nimic

Liviu Dragnea a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, referitor la scandalul privind afacerile Tel Drum, ca DNA nu are decat sa investigheze cazul daca documentele prezentate de Rise Project sunt reale. El a reafirmat ca nu are nicio legatura cu valiza si cu Tel Drum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )