Libnet.ro
UNICEF

19:30

TEL DRUM A RAMAS CU BUZA UMFLATA Insula Belina si bratul Pavel reintra in proprietatea statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEL DRUM A RAMAS CU BUZA UMFLATA Insula Belina si bratul Pavel reintra in proprietatea statului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, ieri, la inceputul sedintei de guvern, ca insula Belina si bratul Pavel al Dunarii, aflate pe raza judetului Teleorman, au intrat in proprietatea publica a statului. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Insula Belina si bratul Pavel vor reveni statului roman

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, ca insula Belina si bratul Pavel vor reveni in administrarea statului roman, respectiv Administratiei Nationale Apele Romane.

Insula Belina si Bratul Pavel revin in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum. Premierul Orban: O lunga perioada au ratacit prin mainile prietenilor lui Dragnea si ai PSD. Baronii rosii au incercat sa le transforme in mosie proprie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de joi, ca Insula Belina si Bratul Pavel revin in administrarea statului roman, dupa o lunga perioada in care au ratacit prin mainile pr.

Orban: Of, Belina! Insula lui Dragnea si bratul Pavel vor reveni la stat fara contractele Tel Drum VIDEO

Premierul Ludovic Orban a anuntat inaintea inceperii sedintei de Guvern ca Executivul va aproba preluarea insulei Belina de catre stat, fara contractele lui Dragnea, facute prin Tel Drum.

Insula Belina revine in administrarea statului Orban: Preluarea se va face fara contractele cu Teldrum

Insula Belina si Bratul Pavel vor reveni in administrarea statului, a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de Guvern de joi. Oh, Belina! Am o veste buna sa va dau: dupa o lunga perioada in care Insula Belina si bratul Pavel au ratacit prin mainile prietenilor din Teleorman ai PSD si ai lui Dragnea, azi Insula Belina va reveni in administrarea statului, a spus Orban.

Insula Belina va reveni in administrarea statului, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Insula Belina si Bratul Pavel, situate de-a lungul Dunari.

De ce nu au lucrat procurorii DNA in dosarul Tel Drum, in care este vizat Liviu Dragnea. Raspunsul lui Bologa

Procurorul-sef al DNA, Crin Bologa, a anuntat, joi, ca in dosarul Tel Drum, in care este cercetat fostul lider al PSD Liviu Dragnea, nu s-a putut lucra pe perioada starii de urgenta, iar procurorii s-au gandit la toate variantele pentru a urgenta solutionarea acestei cauze.

Seful DNA, despre dosarul Tel Drum, in care este cercetat Liviu Dragnea: Nu s-a putut lucra la caz, urmarirea penala a fost suspendata in perioada starii de urgenta. Nu mai dam un termen limita

Urmarirea penala in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal de DNA din noiembrie 2017, a fost suspendata in perioada starii de urgenta, a declarat joi seful DNA, Crin Bologa. El a spus ca nu va mai avansa un termen pentru finalizarea cazului si ca la DNA sunt cu sutele dosare mai vechi de 5 ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )