Libnet.ro
UNICEF

05:45

Telefoane Digi ieftine: dai pe luna mai putin decat dai pe tigari

Playtech Playtech,
Telefoane Digi ieftine: dai pe luna mai putin decat dai pe tigari

Pe langa abonamentele ieftine, Digi are si cateva telefoane cu pret excelent. De la Nokia pana la Motorola, le-am cautat pe cele pe care le cumperi cu sub 20 de lei pe luna. in aceasta. continuă pe Playtech

INS: in luna mai 2019, rata somajului a coborat usor, la 3,9%

Rata somajului in luna mai 2019 a scazut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 4,0%), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Rata somajului la barbati a fost cu 0,9 puncte procentuale mai mare decat la femei. in termeni absoluti, numarul somerilor din luna mai a anului 2019 a fost de 351. 000 de persoane, in scadere atat fata de luna precedenta 354. 000 persoane), cat si fata de aceeasi luna a anului anterior 390. 000 persoane).

INS, LUNA MAI: Rata somajului in forma ajustata sezonier a scazut la 3,9%

Rata somajului a scazut in mai la 3,9%, date ajustate sezonier, cu 0,1 puncte procentuale p. p. ) mai putin fata de luna precedenta, arata datele transmise luni de Institutul National de Statistica INS).

ANALISTII CFA ROMANIA: Indicatorul de incredere macroeconomica a crescut in luna mai cu 4,9 puncte

Analistii CFA Romania estimeaza o rata a inflatiei de 4,12% pentru urmatoarele 12 luni, peste tinta BNR Indicatorul de incredere macroeconomica al CFA Romania, calculat pe baza unui sondaj in randul analistilor din organizatie, a crescut in luna mai cu 4,9 puncte fata de luna anterioara, pana la 51,5 puncte, in timp ce fata de aceeasi luna a anului anterior, indicatorul arata o crestere de 10 puncte, potrivit datelor publicate de organizatie.

Schimbarile climatice progreseaza mai repede decat era prevazut. Seful ONU cere actiuni urgente pentru evitarea unei catastrofe, Trump nu vrea sa auda

Schimbarile climatice progreseaza mai repede decat era prevazut, a avertizat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, la Abu Dhabi, cerand masuri urgente pentru a se evita o catastrofa, relateaza AFP.

A decis sa se desparta de sot in luna mai a acestui an, dar femeia nu a reusit sa-si ia fiica din casa acestuia. Secretul cumplit ce se ascunde in acea locuinta

A decis sa se desparta de sot in luna mai a acestui an, dar femeia nu a reusit sa-si ia fiica de 12 ani din casa acestuia. Adolescenta nu vrea sa vina de buna voie, asa ca mama a apelat la.

DATELE BURSEI ROMANE DE MARFURI ARATA: Pretul gazelor de productie interna a avut, in luna mai, o medie de 101,24 lei pe MWh

Pretul gazelor de productie interna a avut, in luna mai, o medie de 101,24 lei pe MWh pe bursa, ceea ce reprezinta un record istoric pentru gazele romanesti, potrivit datelor Bursei Romane de Marfuri BRM), analizate de Agerpres.

Telekom Romania lanseaza un produs prin care clientii se pot abona in mai putin de 5 minute

Operatorul Telekom Romania a anuntat miercuri o premiera pe piata romaneasca de telecomunicatii si lanseaza Mobil Nelimitat, un produs prin care clientii se pot abona in medie in mai putin de 5 minute.

VIDEO Maia Sandu, la Bucuresti: Este adevarat ca parteneriatul cu pro-rusii lui Igor Dodon este mai putin obisnuit, dar a fost singura solutie pentru a elibera statul din captivitate

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, marti, la Bucuresti, ca parteneriatul politic semnat de Blocul ACUM cu socialistii lui Igor Dodon este, intr-adevar, unul mai putin obisnuit, dar era singura solutie pentru a scapa de un regim corupt si antidemocratic, care a saracit o tara si i-a terorizat pe oamenii care nu i se subordonau. Ea a spus ca timpul va arata cat este de durabil acest parteneriat, dar pentru moment ambele parti isi respecta obligatiile.

Telefoanele Digi ieftine: ce Huawei poti sa iei fara sa te doara capul

Digi are o super oferta pentru vara. Telefoanele Huawei sunt pe lista si de data asta le iei la pret foarte mic. Ce ai disponibil si cum le prinzi la pret bun? Chiar daca ti-ai facut.

Sclerodermia - mult mai mult decat o afectiune a pielii

Termenul sclerodermie se traduce literal prin piele dura. Vine din grecescul sclero, care inseamna tare, si derma care inseamna piele. Dar sclerodermia este mult mai mult decat o boala de piele. Nu se stie cauza sclerodermiei, dar se estimeaza ca aceasta afectiune afecteaza 2,5 milioane de oameni in toata lumea, majoritatea femei mature cu varsta intre 25 si 55 de ani. Fiind atat de rara, se cunosc foarte putine lucruri despre ea. Mai mult, sclerodermia are o gama larga de simptome care include mai multe organe, ceea ce o face sa fie si mai greu de identificat, intarziind un diagnostic corect timpuriu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )