Libnet.ro
UNICEF

01:05

6 telefoane ieftine la eMAG: le cumperi si ti le livreaza mai repede decat pizza

Playtech Playtech,
6 telefoane ieftine la eMAG: le cumperi si ti le livreaza mai repede decat pizza

EMAG are super telefoane ieftine chiar acum. Dar vestea si mai buna e ca le poate livra foarte repede. Mai repede decat iti vine mancarea comandata online. in 2020, eMAG s-a adaptat repede. continuă pe Playtech

intalnire periculoasa. Un asteroid trece joi pe langa Terra mai aproape decat satelitii meteo

Un asteroid de marimea unui autobuz scolar trece joi pe langa Pamant, la o distanta mult mai mica decat cea la care orbiteaza unii dintre satelitii meteorologici, anunta presa internationala, citand surse apropiate de agentia spatiala americana, NASA.

ADRIAN TANASE, CEO BVB: Universul pietelor emergente este de 50 de ori mai mare decat al pietelor de frontiera

Ne dorim sa avem din ce in ce mai multe companii incluse in indici Universul pietelor emergente, adica dimensiunea fondurilor care urmaresc aceste piete, este de 50 de ori mai mare decat cel al pietelor de frontiera, iar universul pietelor dezvoltate este de zece ori mai mare decat universul pietelor emergente, a punctat Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Salariile bugetarilor erau inca din 2018 mult mai mari decat ale celor din mediul privat

Salariile bughetarilor erau inca din anul 2018 cu cel putin 30% mai mari decat ale angajatilor din mediul privat, potrivit datelor publicate luni de INS.

BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

Schimburile cu actiunile Banca Transilvania, cea mai importanta companie de la BVB ce va intra in indicii de piata emergenta a FTSE Russell, au dat aproape jumatate din rulaj * Transferuri importante in piata deal cu titlurile Electrica, Transelectrica si Conpet Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj 48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV). Valoarea transferurilor cu titlurile institutiei de credit s-a ridicat la 287,77 milioane de lei, fiind schimbate 116,77 milioane de actiuni, echivalentul a 2,24% din capitalul bancii, cotatia TLV incheind ziua la 2,46 lei, in scadere cu 1,6% fata de pretul din ziua anterioara.

eMAG le-a pus pe site chiar azi: asa preturi nu mai prinzi decat la zi mare

EMAG a inceput saptamana in forta cu o multime de reduceri. Am adunat cateva dintre ele ca sa alegi mai usor ce-i bun pentru tine si sa-ti faci treaba in continuare. Cea mai buna.

VIDEO Elon Musk promite masina electrica de 25.000 de dolari, dar nu mai repede de 3 ani. Capitalizarea companiei a scazut cu peste 50 miliarde dolari dupa anunt

Elon Musk a anuntat ca Tesla vrea sa scoata pe piata o masina electrica la 25. 000 de dolari, scaderea de pret venind mai ales de la faptul ca se va reusi reducerea la jumatate a costului bateriei. Investitorii au fost dezamagiti de lipsa unor anunturi mai importante, cum ar fi bateria cu durata de viata de un milion de mile si o tinta precisa care sa duca pretul masinilor electrice sub cel al masinilor cu motoare conventionale. in acest context, Tesla a pierdut peste 50 mld dolari din capitalizarea bursiera, mai ales din cauza ca masina de 25. 000 de dolari va veni cel devreme in trei ani. Seful Tesla a spus ca va veni o vreme in care compania va construi 20 de milioane de masini pe an.

Un Brexit fara acord, de trei ori mai scump decat pandemia pentru Regatul Unit

Un Brexit fara un acord comercial ar putea fi de trei ori mai scump pe termen lung decat pandemia de coronavirus pentru economia britanica, avertizeaza marti un studiu realizat de centrul de cercetare The UK in a Changing Europe.

Fanii protesteaza dupa ce Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Djokovic la competitia de la Roma

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost criticati in retelele de socializare dupa ce campionul la simplu masculin, sarbul Novak Djokovic, a incasat un premiu mai mare cu 10 euro decat campioana de la simplu feminin, romanca Simona Halep, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump

Ofensiva americana impotriva Chinei si a tuturor companiilor chineze merge mai departe, multe dintre ele fiind considerate o amenintare serioasa pentru interesele interne. Printre ele, compania Huawei are un loc mare si foarte simbolic. Am putea explica acest comportament ciudat, nu prin amenintarea securitatii nationale, ci prin teama de concurenta. Huawei are cea mai buna tehnologie in ceea ce priveste tehnologia 5G si un avans de patrucinci ani fata de firmele occidentale in domeniul telecomunicatiilor si al noilor tehnologii.

Criza COVID-19. Comisia Europeana, semnal de alarma: in anumite state din UE, situatia este mai rea decat in timpul varfului din martie. Trebuie luate masuri imediat ce apar semne de focare

Cu tot mai multe cazuri in majoritatea tarilor si sezonul gripei la orizont, Comisia Europeana si Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) au lansat o alerta generala, potrivit El.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )