Libnet.ro
UNICEF

12:30

Telefoanele, jucariile si ceasurile, produsele cele mai cautate pe Internet in aceasta luna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Telefoanele, jucariile si ceasurile, produsele cele mai cautate pe Internet in aceasta luna

Telefoanele mobile vor fi cele mai cautate produse pe Internet in aceasta luna, cu 69. 000 de cautari, in scadere cu 5. 000 fata de decembrie 2011, fiind urmate de jucarii si ceasuri, potrivit estimarilor SEO monitor. continuă pe Ziarul Bursa

Telefoanele, jucariile si ceasurile, produsele cele mai cautate pe Internet in aceasta luna.

Telefoanele mobile vor fi cele mai cautate produse pe Internet in aceasta luna, cu 69. 000 de cautari, in scadere cu 5. 000 fata de decembrie 2011, fiind urmate de jucarii si ceasuri, potrivit estimarilor SEO monitor, potrivit Mediafax. SEO monitor a realizat recent un studiu privind comportamentul consumatorilor romani in online in perioada sarbatorilor de iarna. Conform rezultatelor obtinute din analiza cautarilor pe cuvinte cheie reiese ca cei mai multi romani isi doresc sa gaseasca anul .

Afla care sunt cele mai cautate celebritati sau orase pe Yahoo in anul 2012

Yahoo a realizat topuri ale celor mai cautate celebritati, despartiri sau obsesii ale anului 2012! Iata cine este in fruntea celor mai cautate celebritati ale acestui an Continue reading .

SEO monitor: Telefoanele si jucariile sunt cele mai cautate cadouri de Craciun pe Internet

SEO monitor, unul dintre principalii jucatori de pe piata de promovare pe motoarele de cautare, a realizat recent un studiu privind comportamentul consumatorilor romani in online in perioada sarbatorilor de iarna.

Ultimele cifre BRAT: Click si Libertatea conduc detasat in topul ziarelor cu cele mai mari vanzari. Cele mai multe publicatii centrale au vanzari sub 20.000 de exemplare

Tabloidele Click si Libertatea raman ziarele cu cele mai mari vanzari medii pe aparitie in trimestrul al treilea din 2012, in timp ce cele mai multe ziarele generaliste inregistreaza vanzari medii de sub 20. 000 de exemplare pe editie, potrivit ultimelor cifre BRAT. Romania libera, care inregistreaza vanzari masive din abonamente, se situeaza pe locul al treilea in clasamentul vanzarilor in presa centrala, intr-un trimestru in care de pe piata a disparut inca un cotidian - Cancan.

Viena recunoscuta pentru a patra oara ca metropola cu cele mai bune conditii de viata.

Capitala Austriei, Viena, este recunoscuta pentru a patra oara drept orasul cu cele mai bune conditii de viata, intr-un clasament realizat de firma americana de consultanta Mercer, transmite BFM, potrivit Agerpres. Printre aspectele mentionate de Mercer se numara efervescenta culturala, asistenta medicala la standarde inalte, un sistem fiabil de transport si, nu in ultimul rand, preturile moderate la imobiliare. Pe locul doi se situeaza orasul elvetian Zurich, iar pe pozitia a treia .

Paparazzii au dat lovitura. Doua din cele mai sexy actrite de la Hollywood, fotografiate intretinand relatii intime

Paparazzii de la Hollywood sunt mereu ocupati. Dotati cu cele mai bune aparate foto, ale caror obiective pot surprinde in detaliu imagini si de la un kilometru deparare, acestia se aseaza la panda, gata.

Hillary Clinton transmite romanilor cele mai bune urari de Ziua Nationala

Secretarul de stat al SUA Hillary Clinton transmite romanilor, in numele presedintelui Obama si al poporuluui american, cele mai bune urari cu ocazia Zilei Nationale, reamintind contributia tarii noastre pentru pace si prosperitate in lume si pentru.

Oscarurile europene 2012: Amour al lui Michael Haneke cele mai multe premii. ...

--- corespondenta din La Valletta, Malta Desi programata sa inceapa la ora 20:00 ora 21:00 ora Romaniei), ceremonia decernarii premiilor Academiei Europene de Film 2012 a inceput cu un sfert de ora mai devreme, cu comedianta germana Anke Engelke incercand sa vada daca audienta este pregatita pentru una dintre cele mai lungi seri din viata lor. Sper ca ati mancat cu totii destul la pranz. Stiti, eu o sa vorbesc cam mult, intre 10 si 12 ore, a pus aceasta spre amuzamentul .

ADPM Special! Cele mai frumoase case prezidentiale din lume

Casa unui om reprezinta probabil cea mai adevarata reflectie a sinelui. Nici macar atunci cand vine vorba despre Prima Familie. lucrurile nu stau altfel. Astazi, ADPM va invita la o vizita virtuala prin cateva dintre cele mai impresionante case prezidentiale din lume. Continue reading .

Clinton transmite romanilor cele mai bune urari

Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii SUA), Hillary Clinton, transmite romanilor, in numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, cele mai bune urari cu ocazia Zilei Nationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )