Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ai telefon fix in casa? Trebuie sa afli asta chiar acum. Ce se intampla cu tarifele pentru convorbiri

Playtech Playtech,
Ai telefon fix in casa? Trebuie sa afli asta chiar acum. Ce se intampla cu tarifele pentru convorbiri

In cadrul unei sedinte online a Consiliului Consultativ, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), a dezbatut noi preturi pentru tariful maxim de terminare a apelurilor la puncte fixe, dorindu-se ca acestea sa fie diminuate cu 30%. Ce trebuie sa stii daca ai telefon fix in casa, cu privire la tarifele pentru convorbiri . continuă pe Playtech

Ai aur in casa? Asa te poti imbogati. Se intampla chiar acum cu pretul aurului

Pe fondul temerilor ca extinderea pandemiei de COVID-19 va incetini redresarea economiei mondiale, pretul aurului a atins un nivel record. Investitorii sunt din ce in ce mai interesati de metalul galben, care este sprijinit de masurile agresive de relaxare monetara adoptate de multe banci din intreaga lume. Afla cum te-ai putea imbogati, in paragrafele urmatoare.

Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi. S-a aflat chiar acum

Consiliul UE a numit 14 procurori europeni care vor lucra in subordinea Laurei Codruta Kovesi in cadrul Parchetului European EPPO). Din partea Romaniei, printre procurori desemnati se numara si Catalin-Laurentiu Borcoman, conform site-ului institutiei. Vesti bune pentru Laura Codruta Kovesi. Ce s-a aflat chiar acum Cei 14 procurori europeni, printre care si cel roman, au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )