Libnet.ro
UNICEF

18:00

Telefonica vrea sa vanda divizia din Cehia catre PPF, fond detinut de cel mai bogat ceh

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Telefonica vrea sa vanda divizia din Cehia catre PPF, fond detinut de cel mai bogat ceh

Grupul spaniol Telefonica SA se apropie de un acord privind vanzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator din statul central-european, catre fondul PPF Group, controlat de miliardarul Petr Kellner, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate. continuă pe Wall-Street Ro

Telefonica, aproape de vanzarea diviziei din Cehia, catre fondul PPF Group

Grupul spaniol Telefonica SA se apropie de un acord privind vanzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator din statul central-european, catre fondul PPF Group, controlat de miliardarul Petr Kellner. Telefonica.

Telefonica isi vinde operatiunile din Cehia.

Una dintre cele mai mari companii telecom din Europa, Telefonica SA, negociaza cu fondul PPF Group vanzarea diviziei din Cehia, potrivit unor surse apropiate situatiei citate de Bloomberg. Telefonica este una dintre cele mai mari companii telecom din Europa si detine 69% din actiunile Telefonica Czech Republic. PPF este singurul investitor interesat de divizia ceha a companiei spaniole, iar tranzactia ar putea fi anuntata in luna noiembrie, au adaugat sursele. Contactati de Bloomberg, .

Social-democratii castiga scrutinul legislativ anticipat din Cehia

Social-democratii CSSD) se claseaza pe primul loc in scrutinul legislativ anticipat din Cehia, fiind urmati de populistii din cadrul ANO si de comunisti KSCM), conform rezultatelor oficiale finale, scrie Mediafa.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )