Libnet.ro
UNICEF

21:45

Telefonul cu cea mai mare baterie are parte de un upgrade

Playtech Playtech,
Telefonul cu cea mai mare baterie are parte de un upgrade

Telefonul cu cea mai mare baterie din lume, Oukitel K10000 Pro, are parte de primul upgrade. Noua versiune a acestuia va veni la pachet cu functia de Fast Charging si este de asteptat sa coste sub 1000 de lei, la fel ca editia acestuia lansata anul trecut. Despre telefonul cu cea mai mare baterie gasiti []. continuă pe Playtech

Romania va avea cea mai mare plaja urbana din Europa. Unde se afla aceasta

Cea mai mare plaja urbana din Europa se va deshide la doar 15 minute de Bucuresti, in data de 10 iunie. Aceasta are 30. 000 de metri patrati si include o piscina tropicala de 720 mp si 1. 500 de sezlonguri.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2017

Potrivit unui raport Eurostat, Romania a inregistrat cea mai mare crestere a Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana in primul trimestru din 2017, comparativ cu trimestrul anterior si cu aceeasi perioada a anului trecut, scrie Mediafax.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2017 (5,6%)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, dupa ce produsul intern brut a crescut cu 5,6% in primul trimestru din 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata datele corectate cu variatiile sezoniere publicate joi de oficiul european pentru statistica Eurostat.

Transgaz, cea mai mare apreciere din BET

Indicele BET, al celor mai lichide douasprezece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), s-a apreciat cu 2,15%, in perioada 24-31 mai, raportat la moneda euro, depasind ceilalti indici importanti ai pietei de actiuni locale.

Proprietara unei fabrici de clatite: Hatisul legislativ a fost cea mai mare provocare pe care am avut-o de infruntat

Dupa ce timp de patru ani a condus o afacere cu clatite, care se adresa in special mediului de business, Georgiana Gheorghe a investit, in prima faza, 250. 000 de lei intr-un nou brand de clatite Clatette targetand consumatorii din retail.

Romania ar putea deveni cea mai mare economie din Balcani. Tara noastra a depasit Grecia

Economia Romaniei este pe val. Eurostat arata ca Romania a depasit Grecia dupa valoarea ajustata a produsului intern brut din primul trimestru al acestui an, iar economistii spun ca tara noastra.

Seful de cabinet al premierului Viktor Orban: Ungaria este victima Tratatului de la Trianon. Natiunea ungara ar trebui sa primeasca compensatii morale, daca nu materiale, pentru cea mai mare nedreptate din istoria lumii

Seful de cabinet al premierului unga Viktor Orban, Janos Lazar, considera ca natiunea ungara ar trebui sa primeasca compensatii morale, daca nu materiale, pentru semnarea, in 1920, a Tratatului de la Trianon, care a stabilit noile frontiere ale statului ungar, dupa Primul Razboi Mondial/ .

Fondatorul Silk Road, cea mai mare piata online de droguri, a fost condamnat pe viata

A pierdut de mult procesul cu Statul American, dar fondatorului Silk Road i-a fost refuzat ultimul apel si trebuie sa-si petreaca toata viata in inchisoare. Ar fi fost sanse de circumstante atentuante in cazul lui Ross Ulbricht, dar nici macar condamnarea catorva agenti guvernamentali care au participat la investigatii nu l-au ajutat. Au trecut deja [].

Klaus Iohannis: Nu exista alternativa la NATO, cea mai puternica si de succes alianta militara din istorie. Flancul estic trebuie consolidat

Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu exista pentru tarile europene alternativa la NATO, intrucat aceasta este cea mai de succes alianta militara din istorie. Totodata, seful statului a precizat, in cadrul alocutiunii sustinute la dezbaterea Relevanta Parteneriatului Strategic Romania-SUA in actualul context international si de securitate, organizata de Heritage Foundation la Washington, ca este nevoie de dialog cu Rusia, insa bazat pe o puternica descurajare.

Parc industrial gigantic construit in mediul rural. Cum a ajuns Miroslava cea mai bogata comuna din Romania

In comuna Miroslava, situata la periferia municipiului Iasi, va aparea cel mai mare parc industrial din Regiunea de Nord-Est. Din suprafata de peste 46 de hectare, jumatate a fost deja contractata de clienti care anunta investitii de milioane de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )