Libnet.ro
UNICEF

15:45

Telejormania la carma UE si boala democratiei

Adevărul Adevărul,
Telejormania la carma UE si boala democratiei

Are si preluarea presedintiei UE partea ei buna. Romania dragniota a patruns adanc in ochiul presei globale. Cleptocratia a capatat contur si vizibilitate in medii care, spre raul tuturor, o ignorasera ani la rand. continuă pe Adevărul

DW: De ce a trebuit sa vina presedintia Consiliului UE ca sa se vada clar cum mutileaza regimul Dragnea frumoasa Romanie?

Are si preluarea presedintiei UE partea ei buna. Romania dragniota a patruns adanc in ochiul presei globale. Cleptocratia a capatat contur si vizibilitate in medii care, spre raul tuturor, o ignorasera ani la rand.

O noua gafa a Guvernului - a gresit data din invitatiile la un concert pentru preluarea presedintiei UE

Senatorul PNL Alina Gorghiu a postat pe Facebook invitatia primita din partea premierului Viorica Dancila pentru a participa la concertul care va avea loc joi la Ateneul Roman, pentru a marca debutul Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Invitatilor li se cere sa confirme prezenta pana la data de 8 ianuarie 2018. Diletantism? Lipsa de organizare? Sau pur si simplu nepasare?, se intreaba retoric Gorghiu.

Romanii s-au inghesuit sa cumpere MONEDELE lansate de BNR pentru a marca preluarea presedintiei Consiliului UE

Romanii s-au inghesuit sa cumpere monedele lansate de Banca Nationala a Romaniei si dedicate preluarii de catre Romania, la 1 ianuarie, a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Monedele de aur s-au van.

Coada la monedele lansate de BNR pentru a marca preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Bucurestenii au asteptat luni in frig sa cumpere monedele lansate de Banca Nationala si dedicate preluarii de catre Romania, la 1 ianuarie, a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )