Libnet.ro
UNICEF

22:30

Telekom face angajari in mai multe orase din tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Telekom face angajari in mai multe orase din tara

Operatorul Telekom face mai multe angajari in aceasta perioada. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile, dar mai ales, ce trebuie sa stii despre angajatorul Telekom Romania in materialul VIDEO din emisiunea de business WALL-STREET 360 . Raspunde. continuă pe Wall-Street Ro

METEO Capitala si mai multe judete din tara, sub Cod galben de ceata. Trei judete se afla sub avertizare de vant

Bucurestiul si mai multe judete din tara se afla, vineri dimineata, sub Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea in unele locuri chiar si sub 50 de metri. De asemenea, a fost emisa si o avertizare de Cod galben de vant.

Autoritatile declara stare de urgenta in mai multe zone din Bulgaria din cauza inundatiilor

Doua persoane, dintre care un copil, au murit duminica in sud-vestul Bulgariei din cauza furtunilor. Alte sase persoane sunt disparute, dupa ce tara a fost lovita de inundatii si furtuni. Conditiile meteo extreme au determinat autoritatile sa declare stare de urgenta in mai mult regiuni.

Inundatiile fac pagube la Constanta. Mai multe case si o scoala au fost afectate de ape

Ploile torentiale din ultimele 36 ore au afectat serios mai multe locuinte din judetul Constanta. Prefectura Constanta spune ca a fost nevoie ca anumite persoane sa fie evacuate pentru ca peretii subreziti de ape sa nu cada peste ele.

Mai multe localitati din judetele Timis si Caras-Severin au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic

Zeci de localitati din judetele Timis si Caras-Severin au ramas fara energie electrica, in noaptea de vineri spre sambata, din cauza vantului puternic, care a daramat stalpi de electricitate si a smuls acoperisurile unor case sau blocuri, la ora actuala fiind inca nealimentate noua localitati.

Stare de urgenta in Bulgaria din cauza inundatiilor

Inundatiile si rafalele puternice de vant au determinat declararea situatiei de urgenta, duminica, in mai multe orase din Bulgaria, relateaza Mediafax. Un baiat in varsta de noua ani si un barbat care.

Stare de urgenta in Bulgaria din cauza inundatiilor. Doua persoane au MURIT, altele sunt date disparute

Inundatiile si rafalele puternice de vant au determinat declararea situatiei de urgenta, duminica, in mai multe orase din Bulgaria, relateaza Mediafax. Un baiat in varsta de noua ani si un barbat care.

Un barbat retinut pentru mai multe furturi a fugit cand era dus in arestul Politiei Judetene Cluj

Un barbat retinut pentru mai multe infractiuni de furt a fugit, luni seara, de sub escorta politistilor, in timp ce era dus in arestul Politiei Judetene Cluj. El a reusit sa fuga in momentul in care.

Un barbat retinut pentru mai multe furturi a fugit cand era dus in arestul Politiei Judetene Cluj: A fost prins dupa trei ore

UPDATE:11:21: Barbatul a fost prins dupa trei ore de cautari, in zona unei piete dinCluj-Napoca, aproape de locul de unde a reusit sa fuga, relateazaB1 TV. Un barbat retinut pentru mai multe .

Pamantul o ia la vale in Borsa. Mai multe locuinte in pericol de prabusire din cauza unei alunecari de teren

Alunecare de teren in localitatea Borsa din judetul Maramures. in acest moment sunt in pericol de prabusire mai multe locuinte situate pe strada Tapinarilor, in acest moment fiind facuta o evaluare a celor intamplate si luarea masurilor care se impun.

Spaima Europei: un botosanean de 22 de ani a fost arestat dupa un an de cautari, pentru o crima si mai multe jafuri in sudul continentului

Un botosanean de 22 de ani si-a facut un renume sinistru in Italia si Grecia. Tanarul a fost prins de catre politistii eleni fiind urmarit international pentru mai multe jafuri si o presupusa crima in Italia. Botosaneanul ar fi strangulat o batrana dupa care ar fi inceput o cariera infractionala in Europa sudica.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )