Libnet.ro
UNICEF

15:30

Telekom Romania lanseaza chatbot-ul Tim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Telekom Romania lanseaza chatbot-ul Tim

Telekom Romania anunta lansarea chatbot-ului Tim, un asistent digital destinat atat simplificarii accesului la abonamentele mobile sau serviciile fixe cat si automatizarii serviciului de suport tehnic pentru clienti persoane fizice sau clienti companii, informeaza un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Producatorii de jocuri video din Romania lanseaza o platforma educativa pentru parinti

Trei sferturi dintre copiii cu varste intre 6 si 15 ani utilizeaza jocuri video, in vreme ce doar 1 din 5 parinti folosesc optiunile de control parental si numai 2 treimi dintre acestia au auzit de sistemul de rating de varsta PEGI, arata studiul european Gametrack. in contextul pandemiei, perioada in care timpul alocat jocurilor video a crescut, Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri din Romania RGDA) vine in intampinarea nevoii parintilor de a relationa cu copiii lor in ceea ce priveste jocurile video si de a-i ghida pe acestia catre jocuri potrivite varstei.

Alpha Bank Romania lanseaza serviciul Google Pay

Alpha Bank Romania pune la dispozitia clientilor sai, posesori de carduri Visa, o noua modalitate de plata utilizatorii de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, folosind serviciul Google Pay, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )