Libnet.ro
UNICEF

17:15

Telekom Romania majoreaza preturile serviciilor incepand cu 1 martie 2020

Adevărul Adevărul,
Telekom Romania majoreaza preturile serviciilor incepand cu 1 martie 2020

Toti clientii rezidentiali vor fi informati cu privire la aceste modificari, atat prin canale de informare electronice, cat si prin intermediul notificarilor transmise prin serviciile de curierat. continuă pe Adevărul

Telekom Romania va creste preturile serviciilor sale, incepand cu 1 martie 2020. Operatorul si-a majorat de doua ori preturile anul trecut

Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) a anuntat joi ca va creste preturile serviciilor sale de la 1 martie 2020, in contextul cresterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicatii. Astfel, pentru clientii rezidentiali, incepand cu data de 1 martie 2020, pretul pentru fiecare serviciu fix internet, TV si voce) si pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei TVA inclus), adica 0,42 de euro TVA inclus), a anuntat operatorul. Amintim ca anul trecut a fost un intreg scandal legat de cresterea generala a preturilor in comunicatii, Telekom majorandu-si de doua ori tarifele.

Telekom Romania creste preturile incepand cu 1 martie 2020

Preturile serviciilor de telecomunicatii oferite de Telekom in Romania vor fi majorate, incepand cu data de 1 martie, a anuntat compania, intr-un comunicat.

Succesorul celebrului Pocophone se va lansa pana in martie 2020

Pocophone F1 a fost unul dintre cele mai de succes smartphone-uri din ultimii ani, adunand in jurul sau atat de multi fani incat a determinat crearea unei companii separate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )