Libnet.ro
UNICEF

09:15

Teleorman: Procurorul Ovidiu Toma a lasat sa se inteleaga ca unul dintre motivele clasarii unui dosar ar fi apartenenta etnica a denuntatorului (stenograme)

Hotnews Hotnews,
 Teleorman: Procurorul Ovidiu Toma a lasat sa se inteleaga ca unul dintre motivele clasarii unui dosar ar fi apartenenta etnica a denuntatorului (stenograme)

Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman a facut, intr-o discutie cu o grefiera, o serie de afirmatii cu caracter rasist la adresa romilor, lasand sa se inteleaga totodata ca unul dintre principalele motive pentru care va clasa un dosar il constituie apartenenta etnica a martorului denuntator, potrivit interceptarilor din referatul prin care procurorii DNA au cerut joi arestarea preventiva a magistratului, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Seful Politiei Rutiere Teleorman si procurorul Ovidiu Toma, ARESTATI

Seful Politiei Rutiere Teleorman, Danut Dobre, si procurorul Ovidiu Toma, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman, au fost arestati de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia nu este definitiva, dar este executorie, astfel ca Dobre si Toma, retinuti miercuri seara, vor fi din nou dusi in arest.

Seful Politiei Rutiere Teleorman , Danut Dobre, si procurorul Ovidiu Toma au fost arestati. Pastrama de oaie si mancare pentru caini, pe post de spaga

Danut Dobre, seful Politiei Rutiere Teleorman si procurorul Ovidiu Toma, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman, au fost arestati , in urma deciziei magistratilor Curtii de Apel Bucuresti care au admis cererea DNA. Decizi instantei nu este definitiva.

Cum negocia comisarul Dan Dobre spagi in pastrama si mamaliga. Politistul si procurorul Ovidiu Toma din Teleorman au fost arestati

Scandalul permiselor auto luate pe spaga in Teleorman scoate la iveala informatii picante despre seful Politiei Rutiere Teleorman, comisarul Dan Dobre, dar si despre procurorul Ovidiu Toma, ambii retinuti de procurori pentru coruptie. Cei doi au fost arestati joi seara.

Seful Politiei Rutiere Dan Dobre si procurorul Ovidiu Carmen Toma au fost retinuti pentru 24 de ore Spaga, tuica si alimente pentru permise auto

Seful Politiei Rutiere, Dan Dobre si procurorul Ovidiu Carmen Toma au fost retinuti pentru 24 de ore, in urma descinderilor DNA in Teleorman.

Unul dintre kamikaze era proprietarul unui coffee shop la Bruxelles

Un bar din Molenbeek care, potrivit mass-media belgiene, apartine francezului Brahim Abdeslam, unul dintre teroristii kamikaze care s-a aruncat in aer vineri seara la Paris, era un punct de consum de stupefiante, potrivit deciziei de inchidere afisate pe usa, scrie AFP.

Procurorul Ovidiu Toma, retinut in dosarul sefului Politiei Rutiere Teleorman

Procurorul Ovidiu Toma, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman, a fost retinut, de procurorii DNA, in dosarul sefului Politiei Rutiere Teleorman, Danut Dobre. Procurorul este suspectat ca ar fi clasat.

Seful Politiei Rutiere Teleorman, Danut Dobre, si procurorul Ovidiu Toma, arestati preventiv

Seful Politiei Rutiere Teleorman, Danut Dobre, si procurorul Ovidiu Toma, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman, au fost arestati de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia nu este.

UPDATE: Seful Politiei Rutiere Teleorman, fabrica de permise auto. Primea tuica, bani, alimente

Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul Tribunalului Teleorman si Dan Dobre, seful Politiei rutiere judetene, ridicati de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar de obtinere frauduloasa a permiselor auto. Procurorii DNA efectueaza, miercuri dimineata, 11 perchezitii, in judetul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )