Libnet.ro
UNICEF

01:05

TELEORMANLEAKS. Sefa BANILOR de la Tel Drum, SELFIE cu Mircea Badea (FOTO)

B1 B1,
TELEORMANLEAKS. Sefa BANILOR de la Tel Drum, SELFIE cu Mircea Badea (FOTO)

RISE Project a publicat primul articol din seria Teleormanleaks. Potrivit sursei citate, in hard-disk-ul extern se afla toate documentele din computerul Nicoletei Pene - directorul comercial al Tel Drum. Printre. continuă pe B1

TeleormanLeaks. Secretele din valiza Tel Drum. Ce tranzactii fac pensionarii din Teleorman

Printre secretele aflate in valiza cu documente Tel Drum aruncata in curtea unui localnic se mai afla si cel potrivit caruia, mama Nicoleta Pene, directorul comercial al Tel Drum, pensionara Florenta Biolan, depune regulat sume in numerar intre 20. 000 si 40. 000 de lei in contul in care isi primeste pensia.

TeleormanLeaks. Secretele din valiza Tel Drum. Ce tranzactii fac pensionarii din Teleorman

Printre secretele aflate in valiza cu documente Tel Drum aruncata in curtea unui localnic se mai afla si cel potrivit caruia mama Nicoletei Pene, directorul comercial al Tel Drum, pensionara Florenta Biolan, depune regulat sume in numerar intre 20. 000 si 40. 000 de lei in contul in care isi primeste pensia.

TELEORMANLEAKS: Miss Playboy Romania 2004, Oana Ionita, se afla in cercul apropiatilor Tel Drum (FOTO)

Primul articol publicat de Rise Project in cazul TeleormanLeaks vine cu dezvaluiri surprinzatoare despre persoanele care se aflau in cercul apropiatilor Tel Drum. Potrivit jurnalistilor de la Rise Project, Oana.

TeleormanLeaks. Rise Project: Sotul sefei CSM a incasat peste 15.000 de lei de la Tel Drum (FOTO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, luni, un prim episod al TeleormanLeaks, referitor la documente privind compania Tel Drum, descoperite in valiza gasita pe terenul unui localnic din Teleorman. Printre.

Rise Project a publicat primul articol dinTeleormanLeaks. Sotul sefei CSM ar fi incasat 15.000 de lei de la Tel Drum

Site-ul de investigatiiRise Projecta publicat luni primul articol legat de documentele firmei Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

Ponta spune ca nu e n spatele dezvaluirilor privind Teleormanleaks: Toata lumea stie ca Tel Drum este o caracatita de sifonat bani publici coordonata de Dragnea

Fostul prieten politic al lui Liviu Dragnea, Victor Ponta scrie luni, pe Facebook, ca l-a amuzat gluma care s-a viralizat pe retelele sociale si in care apare ca fiind personajul care a lasat valiza cu documentele Tel Drum pentru a fi descoperita de jurnalistii de la Rise Project, dar precizeaza ca nu are nicio legatura cu noul scandal din jurul liderului PSD sau cu afacerile acestuia. Fostul premier mai spune ca toata lumea stie ca Tel Drum s-a dezvoltat prin contracte cu statul si s-a extins ca o caracatita de sifonat bani publici si ca in spatele ei se afla actualul presedinte al social-democratilor.

Teleormanleaks. Cum ii cerea fiul lui Dragnea directorului Tel Drum bani de ulei de masina

Mai multe emailuri publicate de jurnalistii de la Rise Porject arata cum in anul 2010, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, ii cerea directorului Tel Drum sa-i plateasca facturile personale, pentru intretinerea masinii.

Teleormanleaks. Planul resedintei Dragnea din Alexandria. Reactia liderului PSD la platile pe care le-ar fi facut Tel Drum la casa lui

Jurnalistii de la Rise Project au publicat documente din valiza cu informatii din interiorul corporatiei Tel Drum din care ar reiesi cum au fost facute lucrarile la casa din Alexandria a lui Dragnea, dar si la o vila privata din Mamaia.

Teleormanleaks. Planul resedintei Dragnea din Alexandria. Reactia liderului PSD la acuzatiile ca Tel Drum a platit pentru casa lui

Jurnalistii de la Rise Project au publicat documente din valiza cu informatii din interiorul corporatiei Tel Drum din care ar reiesi cum au fost facute lucrarile la casa din Alexandria a lui Dragnea, dar si la o vila privata din Mamaia.

Basescu, precizari in cazul Teleormanleaks: Nu am cunoscut, nu am intalnit voit si nu am vorbit niciodata cu oameni din conducerea Tel Drum

Traian Basescu a sustinut ca nu a vorbit niciodata la telefon sau direct cu oameni din conducerea Tel Drum. Precizarea vine in contextul in care RISE Project sustine ca a intrat in posesia unei valize pline cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )