Libnet.ro
UNICEF

01:05

O televiziune din Statele Unite a creat in studio o tornada virtuala (VIDEO)

B1 B1,
O televiziune din Statele Unite a creat in studio o tornada virtuala (VIDEO)

The Weather Channel, un post de televiziune din Statele Unite, a creat o tornada virtuala care a fost prezentata in matinalui postului, AMHQ, scrie Mashable. com. Gazda show-ului, Jim Cantore, a prezentat o simulare. continuă pe B1

Faze Tari: A crezut ca s-a bucurat de o noapte pasionala alaturi de sotia lui. Descoperirea facuta imediat dupa l-a marcat pe viata; Buzoienii isi cauta dreptatea la mall!; Aparitie ciudata la un muzeu din Statele Unite. Camerele au surprins un obiect cu

Cea mai folosita aplicatie de comunicare, WhatsApp, a fost interzisa! Barbatii din Cecenia au primit directive de la liderul Ramzan Kadirov sa-si opreasca sotiile sa mai foloseasca aplicatia WhatsApp!. Povestea pisicii care este primar de 18 ani Pisica Stubbs a intrat in istorie ca fiind cel mai longeviv primar-animal al unui oras.

Cine sunt oficialii romani care au interdictie de a intra in Statele Unite?

Potrivit presei ungare, adjunctul secretarului de stat pentru afaceri europene si eurasiatice, Hoyt Yee, a declarat in cadrul unei audieri in Congres ca fosti si actuali oficiali guvernamentali romani si bulgari au primit interdictie de calatorie in Statele Unite din cauza coruptiei.

Cine sunt oficialii romani care au interdictie de a intra in Statele Unite?

Potrivit presei ungare, adjunctul secretarului de stat pentru afaceri europene si eurasiatice, Hoyt Yee, a declarat in cadrul unei audieri in Congres ca fosti si actuali oficiali guvernamentali romani si bulgari au primit interdictie de calatorie in Statele Unite din cauza coruptiei.

Ambasada SUA confirma ca mai multi oficiali romani au interdictie de a intra in Statele Unite

Ambasada Statelor Unite ale Americii a confirmat, miercuri, ca mai multi oficiali romani, acuzati de fapte de coruptie, au interdictie de a intra in Statele Unite. Totusi, oficialii nu au vrut sa divulge numele persoanelor vizate.

Presa maghiara: Oficiali guvernamentali romani au primit interdictie de calatorie in Statele Unite. MAE: Nu am fost informati de SUA, refuzurile se comunica doar cetatenilor vizati

Fosti si actuali oficiali guvernamentali romani si bulgari au primit interdictie de calatorie in Statele Unite din cauza coruptiei, dar pe un temei legal diferit decat in cazul functionarilor maghiari din Ungaia, a informat, raspunzand la o intrebare, Hoyt Brian Yee, la audierea de marti din subcomisia pentru afaceri europene si Eurasia din cadrul comisiei de afaceri externe a Camerei Reprezentantilor, transmite site-ul Maszol. Audierea a avut ca subiect viitorul relatiilor americano-maghiare iar intrebarea a fost adresata de catre Dana Rohrabakherner, care este presedintele republican al subcomisiei. UPDATE 2: Ministerul de Externe arata intr-un raspuns pentru HotNews. ro ca nu a fost informat in legatura cu interdictia aplicata unor cetateni romani de a intra in SUA. In baza procedurilor specifice consulare si a legislatiei privind protectia datelor personale, eventualele refuzuri de acordare a vizei de intrare in SUA se comunica direct de Ambasada SUA doar persoanelor/cetatenilor romani vizati, daca exista astfel de situatii. UPDATE 1Fostului premier Adrian Nastase i-a fost retrasa viza de calatorie in aprilie 2012, cu doua luni inainte de prima condamnare definitiva. Vezi in text scrisoarea prin care a fost anuntat.

Statele Unite publica documente confiscate din casa lui Ussama bin Laden

Serviciile secrete americane au publicat, miercuri, documente confiscate in raidul din 2011 soldat cu moartea liderului Al-Qaida Ussama bin Laden, informeaza Fox News.

Statele Unite publica peste 100 de documente confiscate din casa lui Osama ben Laden

Serviciile secrete americane au publicat, miercuri, peste 100 de documente si scrisori confiscate in raidul din 2011 soldat cu moartea liderului Al-Qaida Osama ben Laden, informeaza The Guardian. Documentele, luate.

Statele Unite publica documente confiscate din casa lui Osama ben Laden

Serviciile secrete americane au publicat, miercuri, documente confiscate in raidul din 2011 soldat cu moartea liderului Al-Qaida Osama ben Laden, informeaza Fox News. Documentele, luate din cladirea din Abbottabad.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2277 seconds )