Libnet.ro
UNICEF

10:45

Televiziunile Intact Media Group, cele mai mari cresteri din piata media in 2014

Antena3 Antena3,
Televiziunile Intact Media Group, cele mai mari cresteri din piata media in 2014

Ianuarie august 2014 inseamna pentru posturile TV ale Intact Media Group cresteri importante de audienta raportate la anii precedenti. De altfel, audienta fiecarui post in parte se inscrie pe o panta. continuă pe Antena3

Intact Media Group confirma oficial intentia de a iesi din must-carry/Antenele intra pe Focus Sat

Intact Media Group a anuntat luni semnarea unui parteneriat comercial multi-anual cu UPC/Focus Sat, conform cu strategia companiei de iesire din must carry, adica din lista posturilor pe care cablistii sunt obligati sa le retransmita fara conditionari tehnice sau financiare. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Intact au explicat ca trustul a incheiat un acord cu UPC pentru reintrarea Antenelor pe Focus Sat, divizia de satelit a operatorului de comunicatii. Acordul pregateste momentul in care posturile Intact vor iesi din must-carry, ceea ce va insemna ca UPC va fi nevoit sa plateasca Antenelor pentru a le retransmite pe cablu, au mai spus acestia.

Intact Media Group anunta semnarea unui parteneriat comercial cu UPC/ Focus Sat conform cu strategia companiei de iesire din must carry

Intact Media Group anunta semnarea unui parteneriat comercial multi-anual cu UPC/Focus Sat, conform cu strategia companiei de iesire din must-carry. Parteneriatul intra in vigoare incepand de la 1 septembrie si include,.

Comunicat Intact Media Group

Intact Media Group precizeaza, cu privire la afirmatiile aparute in presa referitoare la retragerea unor contestatii formulate de catre Camelia si Corina Voiculescu impotriva dispozitiilor din dosarul legat de.

Gardienii Galaxiei, filmul cu cele mai mari incasari din 2014, la box office-ul nord-american

SF-ul de actiune Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy este filmul cu cele mai mari incasari din 2014, la box office-ul nord-american. Regizat de James Gunn, filmul cu supereroi a depasit blockbestere precum Testoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turles si Capitanul America: Razboinicul Iernii/ Captain America: The Winter Soldier, scrie The Hollywood Reporter.

Putin: Va reamintesc ca Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare

Rusia nu va fi atrasa in conflicte la scara larga, dar partenerii sai trebuie sa inteleaga ca este mai bine sa nu se confrunte cu Rusia, una dintre cele mai mari puteri nucleare, a declarat, vineri, presedintele rus Vladimir Putin, citat de Itar-Tass, in pagina electronica, transmite Mediafax.

Vladimir Putin: Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare. Aceasta este o realitate, nu doar vorbe

Rusia nu va fi atrasa in conflicte la scara mare, dar partenerii sai trebuie sa inteleaga ca este mai bine sa nu se confrunte cu Rusia, una dintre cele mai mari puteri nucleare, a declarat vineri.

Putin: Realitatea este ca Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare

Presedintele rus Vladimir Putin a amenintat comunitatea internationala, spunand ca aceasta trebuie sa evite o confruntare directa, intrucat Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare.

Locurile in care ai cele mai mari sanse sa-ti intalnesti perechea

Oamenii singuri se plang adesea ca le este greu sa-si gaseasca jumatatea pentru ca nu au unde sa o intalneasca. in functie de inclinatie si de genul de relatie pe care si-o doresc, exista cateva locuri in care sansele de a intalni pe cineva sunt mai mari.

Vladimir Putin: Va reamintesc ca Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare. Este o realitate, nu sunt doar vorbe

Vladimir Putin a afirmat recent ca Moscova nu va fi atrasa in conflicte la scara ampla, insa cu toate acestea partenerii sai trebuie sa evite orice confruntare cu Rusia. Liderul de la Kremlin a mai adaugat ca tara sa va continua sa isi consolideze potentialul nuclear, pentru a-si asigura securitatea, relateaza Reuters.

Vacante de lux cu buget redus: Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai ieftine hoteluri de 5 stele

Capitala Romaniei se afla pe locul al treilea intr-un top al oraselor europene cu cele mai bune preturi la cazarea in hoteluri de 5 stele, potrivit unei analize realizate de un site de oferte turistice.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )