Libnet.ro
UNICEF

18:15

Televizoare cu plata intr-un spital din Cluj. Pacientii platesc 10 lei pentru 12 ore de acces la televizoarele din saloane

Antena3 Antena3,
Televizoare cu plata intr-un spital din Cluj. Pacientii platesc 10 lei pentru 12 ore de acces la televizoarele din saloane

Bolnavii de la Spitalul pentru Adulti din Cluj-Napoca au televizoare in saloane. Chiar daca pacientii platesc 10 lei pentru 12 ore de acces la cablul TV, televizoarele merg aproape tot timpul. Iar conducerea. continuă pe Antena3

Au reinceput negocierile de fuziune intre aeroporturile din Cluj si din Targu-Mures.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj si cei ai Consiliului Judetean Mures au reluat negocierile pentru formarea unei singure companii aeroportuare, care sa opereze aeroporturile din Cluj-Napoca si din Targu-Mures. Anuntul a fost facut de presedintele PNL al Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, care a participat la Adunarea Generala a Aeroporturilor din Romania. El a afirmat ca s-a intalnit luni cu omologul sau din Targu-Mures, Ciprian Dobre, cu care este coleg in PNL, si au convenit sa .

Lindsay Lohan, la spital din cauza unei infectii grave la plamani!

Lindsay Lohan se plange de cateva saptamani ca sufera de o forma ciudata de pneumonie, insa nimeni nu a crezut-o pana aseara. Actrita a ajuns de urgenta la un spital din New York din pricina unei infectii pulomonare, care se trateaza foarte dificil. Continue reading .

Partidului Piratilor a dat primul primar pirat intr-un oras din Elvetia

Miscarea Partidului Piratilor a inregistrat un nou succes, duminica, dupa ce un politician din randurile sale a fost ales primar in orasul elvetian Eichberg. Programatorul Alex Arnold a primit 63% din totalul.

Limba romana a devenit limba regionala intr-o localitate din Ucraina

Limba romana a fost recunoscuta drept limba regionala in localitatea Bila Tserkva Biserica Alba), raionul Rahiv Rahau) din regiunea Zakarpattia Transcarpatia), anunta agentia Interfax, conform surselor de presa.

Limba romana a devenit limba regionala intr-o localitate din Ucraina

Limba romana a fost recunoscuta drept limba regionala in localitatea Bila Tserkva Biserica Alba), raionul Rahiv Rahau) din regiunea Zakarpattia Transcarpatia), anunta agentia Interfax. Decizia inseamna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )