Libnet.ro
UNICEF

17:15

PE TEMA APEI DIN BUCURESTI: Firea - scrisoare catre Iohannis si SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE TEMA APEI DIN BUCURESTI: Firea - scrisoare catre Iohannis si SRI

Primarul general, Gabriela Firea, ii cere presedintelui Klaus Iohannis, ca sef al CSAT, si SRI sa clarifice ''situatia controversata '' din Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, SCRISOARE catre Klaus Iohannis si RECLAMATIE la SRI, in SCANDALUL POLUARII APEI POTABILE din Bucuresti

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. PrimarulGabriela Fireai-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si a facut reclamatie la SRI pentru a se vedea daca raul Arges, din care.

Gabriela Firea, despre situatia de la Apa Nova: Am transmis scrisoare catre Iohannis, SRI si CSAT

Gabriela Firea a declarat ca i-a scris presedintelui Iohannis despre situatia de la Apa Nova si ca a cerut SRI si CSAT detalii, pentru a lamuri afirmatiile contradictorii privind apa de la.

Reactia Apa Nova in privinta mirosului de clar al apei din Bucuresti

Apa Nova reactioneaza la semnalele privind mirosul de clor pe care l-ar avea apa de la robinet in ultimele zile in Bucuresti. Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de.

Reactia Apa Nova in privinta mirosului de clor al apei din Bucuresti

Apa Nova reactioneaza la semnalele privind mirosul de clor pe care l-ar avea apa de la robinet in ultimele zile in Bucuresti. Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de.

Problema apei din Bucuresti: ce n-a zis Apa Nova si de unde a inceput totul

Scandalul apei potabile din Bucuresti a pornit pe 30 ianuarie, prin grupuri de WhatsApp si Facebook. Apa Nova n-a fost transparenta cu informatiile si, pana la finalul zilei, Ministerul Sanatatii a spus ca nu recomanda folosirea apei. Situatia s-a dezvoltat mult mai mult pe 31 ianuarie. Pe scurt, apa din Bucuresti a avut mai mult [] .

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE: Sa ne trimita toate sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor (FOTO)

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorin Pintea, sa trimita la Primarie.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in scandalul apei potabile: Sa ne trimita sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa trimita la.

Gabriela Firea intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti: Cine a poluat raul Arges? Sa raspunda PENAL (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti. Edilul a declarat, joi,ca si-a trimis corpul de control sa verifice daca a existat sau nu o poluare a raului.

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Apa Nova: Efectul, ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari au reclamat la call-centerul Apa Nova ca apa de la robinet nu doar ca nu se poate bea, ci mirosul pregnant.

A vazut masina politiei locale din Bucuresti parcata aproape de troturar si s-a apropiat de ea cu telefonul pornit. Nu i-a venit sa creada cand a vazut ce facea politistul acolo. Incredibil! Era chiar in timpul programului si in plina zi (VIDEO)

A zarit masina politiei locale din Bucuresti parcata aproape de troturar si i s-a parut ceva ciudat. Asa ca s-a apropiat de ea cu telefonul pornit. Nu i-a venit sa creada cand a vazut ce facea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )