Libnet.ro
UNICEF

01:05

PE TEMA OUG PRIVIND RECURSUL IN ANULARE, Timmermans i-a trimis o scrisoare Vioricai Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE TEMA OUG PRIVIND RECURSUL IN ANULARE, Timmermans i-a trimis o scrisoare Vioricai Dancila

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis, ieri, o scrisoare premierului Viorica Dancila legata de posibila OUG care sa introduca recursul in anulare pentru cei condamnati de completele de 5 judecatori. continuă pe Ziarul Bursa

Timmermans i-a trimis o scrisoare Vioricai Dancila pe tema OUG privind recursul in anulare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis joi, 24 ianuarie, o scrisoare premierului Viorica Dancila legata de posibila OUG care sa introduca recursul in anulare pentru cei condamnati de completele de 5 judecatori de la inalta Curte in perioada 2014-2018, potrivit G4Media. ro.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene i-a trimis premierului Dancila o scrisoare n care si exprima ngrijorarea fata de Ordonanta privind recursul n anulare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila legata de o posibila ordonanta de urgenta care sa introduca recursul in anulare. El si-a exprimat ingrijorarea si a solicitat clarificari cu privire la anumite chestiuni, relateaza Mediafax.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene i-a scris lui Dancila pe tema OUG privind recursul in anulare. Mesajul lui Timmermans

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila pe tema Ordonantei de Urgenta anuntata de Tudorel Toader, OUG care va permite ca dosarele.

VICEPRESEDINTELE (CE) DESPRE OUG PRIVIND CONTESTATIA IN ANULARE: Stire incredibila! Romanii merita stat de drept

Vicepresedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen, a comentat pe Twitter anuntul ministrului Justitiei Tudorel Toader referitor la promovarea OUG privind contestatia in anulare, spunand ca este o stire incredibila si ca romanii merita stat de drept.

VIDEO Protest la Sibiu: peste 500 de oameni in strada, nemultumiti de OUG privind completurile de 5

Peste cinci sute de persoane au iesit in strada, vineri seara, la Sibiu, in semn de protest fata de OUG pentru contestatia in anulare anuntata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Nu vom accepta ca Romania sa devina un stat in care justitia sa fie pedepsita, au transmis organizatorii. Printre protestatari s-a aflat si senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Consiliul Legislativ, despre un articol din OUG privind suprataxarea mediului de afaceri: ncalca principiile economiei de piata, iar interesele actionarilor minoritari de la companiile cu capital majoritar de stat sunt ignorate

Un articol din OUG 114/2018 a atras atentia Consiliului Legislativ, care avertizeaza asupra unei posibile incalcari a Constitutiei Romaniei. Potrivit Consiliului Legislativ, se creeaza premisele unei economii centralizate, constituind o simpla forma de colectare de resurse bugetare, ce incalca principiile economiei de piata, impunand societatilor cu capital majoritar de stat sa distribuie profitul catre stat, cu ignorarea intereselor actionarilor minoritari. OUG 114/2018 se afla acum in Senat pentru a fi transformata in lege, fiind in procedura de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )