Libnet.ro
UNICEF

23:30

PE TEMA REFERENDUMULUI PENTRU JUSTITIE: Consultarile presedintelui Iohannis cu reprezentanti ai societatii civile au inceput

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE TEMA REFERENDUMULUI PENTRU JUSTITIE: Consultarile presedintelui Iohannis cu reprezentanti ai societatii civile au inceput

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie au inceput, astazi, la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Consultari la Cotroceni, cu reprezentantii societatii civile, pe tema referendumului pentru justitie

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta, marti, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. Potrivit agendei sefului statului, consultarile vor.

Iohannis tine marti consultari pe tema referendumului pentru justitie cu reprezentanti ai societatii civile

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti, consultari cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie, potrivit unui anunt al Cotroceniului.

Din aproape-n aproape. Klaus Iohannis se consulta azi cu societatea civila pe tema referendumului pentru justitie

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta, marti, 26 martie, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. Potrivit agendei sefului statului, consultarile vor avea loc la ora 15.

Presedintele Klaus Iohannis anunta demararea de CONSULTARI pe tema REFERENDUMULUI pentru justitie. Pe cine cheama la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat,sambata seara,la Sinaia, ca la inceputul saptamanii viitoare va avea consultari pe tema referendumului cu mai multe persoane invitate in acest sens din.

PE TEMA REFERENDUMULUI PE JUSTITIE: Klaus Iohannis a convocat reprezentantii magistratilor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru miercuri, ora 17. 00, reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie.

PE TEMA REFERENDUMULUI PE JUSTITIE: Iohannis are astazi consultari cu reprezentantii societatii civile

Presedintele Iohannis are astazi consultari cu reprezentantii societatii civile pe tema referendumului pe justitie.

Primul pas al presedintelui spre referendum pentru justitie - consultari cu sociatatea civila / Cine participa la discutii

Presedintele Klaus Iohannis are discutii marti dupa-amiaza cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. in urma cu o saptamana, seful statului spunea ca este 'aproape hotarat' sa convoace referendum pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Referendum pentru justitie - Iohannis se intalneste marti cu reprezentanti ai societatii civile, iar miercuri cu reprezentanti ai magistratilor

Klaus Iohannis va avea, marti, consultari cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie, a anuntat Administratia prezidentiala. Presedintele spunea ca vrea referendum pentru ca numai in acest fel romanii vor putea arata ca nu mai sunt de acord cu modul in care PSD strica legile justitiei si isi bate joc.

Klaus Iohannis a convocat reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru miercuri, ora 17. 00, reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie.

Reprezentantii ONG-urilor, declaratii dupa consultarile cu Presedintele pe tema Referendumului pe justitie: Sigur se va face acest referendum

Reprezentantii ONG-urilor care au fost prezenti la consultarile de la Palatul Cotroceni pe tema referendumului justitiei, au facut declaratii dupa terminarea intrevederii. Acestia sustin ca este cert ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )