Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tematica si biografia pentru examenul de Rezidentiat din 15 noiembrie

B1 B1,
Tematica si biografia pentru examenul de Rezidentiat din 15 noiembrie

Ministerul Sanatatii organizeaza duminica, 15 noiembrie 2020, concurs national de intrare in rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie. Specialitatile si durata pregatirii prin. continuă pe B1

Metodologia de concurs pentru examenul de Rezidentiat din noiembrie 2020

Examenul de Rezidentiat va avea loc in data de 15 noiembrie 2020, iar candidatii au putut depune dosarele incepand cu data de 8 octombrie, metodologia de concurs fiind publicata de catre Ministerul.

Horoscopul banilor 9-15 noiembrie. Zodia care da lovitura in aceasta saptamana

O zodie da lovitura pe plan financiar in aceasta saptamana, spun astrologii care au realizat horoscopul banilor pentru 9-15 noiembrie. Afla si tu ce iti rezerva astrele in zilele care urmeaza! Horoscopul banilor 9-15 noiembrie BERBEC Esti pana peste cap de fericit pentru felul in care arata contul tau bancar in aceasta perioada, asa ca .

Italia se indreapta catre carantina totala. Decizia, in 15 noiembrie

Italia se indreapta catre carantina totala. Decizia va fi luata in 15 noiembrie, daca numarul contaminarilor nu se reduce pana atunci. De miercuri intra in vigoare noi restrictii in anumite zone.

Noi masuri privind accesul pe teritoriul Cehiei pentru persoanele sosite din zonele rosii, inclusiv Romania. De cand intra in vigoare decizia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, pentru persoanele care sosesc din statele incluse in zona rosie din.

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in .

Cangurasul matematician: un joc pentru toti copiii din invatamantul primar

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie Asociatia IDEE) are placerea sa va anunte ca pe.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )