Libnet.ro
UNICEF

05:15

Temperaturi sub limita inghetului in jumatate din tara (VIDEO)

B1 B1,
Temperaturi sub limita inghetului in jumatate din tara (VIDEO)

Temperaturile negative au pus stapanire sambata dimineata pe jumatate din tara. Cel mai frig, spun meterologii au fost la Miercurea Ciuc unde s-au inregistrat minus 6 grade. Meterorologii spun insa ca iarna. continuă pe B1

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta luna

Noaptea trecuta s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta luna. Minus 6 grade Celsius au fost dimineata la Miercurea Ciuc. Si la intorsura Buzaului, Brasov, Bacau dar si in Bucuresti.

Scandalul mierii contrafacute: Peste 250 tone de miere, distribuite in 28 de judete din tara (VIDEO)

Apar date noi in scandalul mierii contrafacute, care a ajuns pe mesele romanilor saraci drept ajutor din partea Uniunii Europene. Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura sustin ca.

O femeie era sa-si sufoce bebelusul, incercand sa-l scoata ilegal din tara.

O femeie de 36 de ani a incercat sa iasa din tara cu un bebelus ascuns intr-o patura, pe bancheta masinii. Tanara a vrut sa plece in Franta. Ea a spus anchetatorilor ca intrase in tara saptamana trecuta. Incidentul s-a produs joi, la ora 23. 00 la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe sensul de iesire din tara. Femeia se afla intr-un microbuz inmatriculat in Maramures. Cum nu avea un document de calatorie valabil pentru minora doar certificat de nastere), a tinut fetita in brate si a .

Timisoara: Un cuplu a incercat sa scoata ilegal un copil din tara, mituind un politist de frontiera

Un cuplu a incercat sa scoata din tara o fetita de 9 luni, ascunsa intr-o patura pe bancheta din spate a masinii, pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara. Un barbat si o femeie s-au.

Piata de software din tara noastra, in crestere

Piata de software din tara noastra a crescut, anul trecut, la 572,3 de milioa and not;ne de euro, echivalentul unui salt de 5,7% fata de anul precedent, arata un studiu realizat de Asociatia Nationala a Industriei de Software si Servicii ANIS) si IDC Romania si citat de Mediafax.

Unul dintre cei mai buni pianisti din tara, in varsta de 12 ani, somat de ANAF

Unul dintre cei mai buni pianisti din tara, olimpicul Calin Calfa, in varsta de 12 ani, este somat de ANAF sa achite drepturile de autor desi statul nu are bani sa-i plateasca bursa. Parintii se plang.

Mii de studentii ies in strada la Bucuresti si in centrele universitare din tara. Elevii vor purta banderole albe

Mii de studenti de la marile Universitati din tara participa miercuri la cel mai mare mars din ultimii ani. Cei cer Guvernului,in principal, alocarea a 6% din PIB pentru educatie. Elevii sustin actiunile studentilor. Ei vor purta miercuri banderole albe, iar in unele judete, dupa orele de curs, se vor alatura manifestatiilor studentilor.

Mii de studenti ies in strada la Bucuresti si in centrele universitare din tara. Elevii vor purta banderole albe

Mii de studenti de la marile Universitati din tara participa miercuri la cel mai mare mars din ultimii ani. Ei cer Guvernului, in principal, alocarea a 6% din PIB pentru educatie. Elevii sustin actiunile studentilor. Ei vor purta miercuri banderole albe, iar in unele judete, dupa orele de curs, se vor alatura manifestatiilor studentilor.

Proteste ale studentilor la Bucuresti si in centrele universitare din tara

Mii de studenti de la marile Universitati din tara participa miercuri la cel mai mare mars din ultimii ani. Ei cer Guvernului, in principal, alocarea a 6% din PIB pentru educatie. Elevii sustin actiunile studentilor. Ei vor purta miercuri banderole albe, iar in unele judete, dupa orele de curs, se vor alatura manifestatiilor studentilor.

Romanii nu-si mai permit masini noi. inmatricularile de autoturisme noi din tara noastra au inregistrat o scadere de peste 80 %

Romanii nu-si mai permit masini noi asa ca se indreapta spre parcurile second hand. Din cauza crizei economice sau a taxelor prea mari, in ultimii 5 ani, numarul masinilor noi inmatriculate a scazut cu 80%.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )