Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tendinte in online marketing: Companiile investesc mai mult, se orienteaza catre servicii end-to-end si definesc strategii pe termen lung

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tendinte in online marketing: Companiile investesc mai mult, se orienteaza catre servicii end-to-end si definesc strategii pe termen lung

Companiile din Romania au inceput sa investeasca mai mult si pe termen lung in campanii de marketing online, orientandu-se catre servicii end-to-end de la dezvoltare software, infrastructura pana la marketing online), potrivit Zitec, unul dintre. continuă pe Wall-Street Ro

Playfilm -The Martian, un SF mai mult stiinta si mai putin fictiune

Prin lumea fanilor SF se zvonea ca The Martian, ultima productie a lui Ridley Scott, va fi cel mai bun film de profil al anului. Dupa ce l-am vazut, nu pot decat sa confirm predictiile celor mai avizati decat mine: The Martian nu e neaparat cel mai bun, dar e un superlativ al SF-ului. Pentru [] Playfilm -The Martian, un SF mai mult stiinta si mai putin fictiune Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Exista un medicament care te va face sa vrei sa muncesti mai mult, dar ar trebui?

Cum ar fi daca ai afla ca exista un medicament care te face sa muncesti mai mult, de placere? Ar fi un vis sau un cosmar? Oricum ar fi, acesta exista si are cateva efecte interesante.

Romanca bloggerita care scrie pentru Vogue: Cititorii intra pentru mai mult decat un scroll-down pe niste fotografii

Cand zici blog de fashion automat te gandesti la culori, haine mai mult sau mai putin purtabile, mici articole despre un anumit eveniment si comentarii doldora din partea sexului frumos. Romanca Janina Nectara incearca sa evite.

Companiile investesc 800 de euro in pregatirea managerilor si mult mai putin pentru restul angajatilor

Companiile inteleg de la an la an mai bine importanta investitiilor in dezvoltarea angajatilor si cresc sumele alocate acestui segment. Cu toate acestea, eforturile raman centrate pe manageri, pentru care sunt investite cele mai mari sume, in timp ce.

Trupele NATO ar putea ramane mai mult in Afganistan

Alianta Nord-Atlantica ia in considerare posibilitatea de a mentine mai multi militari in Afganistan dupa 2016 decat era prevazut initial, au anuntat ministrii Apararii dupa reuniunea de joi de la Bruxelles, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty in pagina online.

Scandalul Volkswagen ajunge si la Mercedes-Benz. Honda, Mazda si Mitsubishi prinse si ele ca polueaza mai mult

Mai multe modele comercializate de catre producatorii Mercedes-Benz, Honda, Mazda si Mitsubishi emit in conditii normale de trafic cantitati de noxe mult mai mari fata de testele de laborator, potrivit datelor obtinute de catre The Guardian.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )