Libnet.ro
UNICEF

10:45

6 tendinte pentru rochiile de mireasa din 2018

ADPM ADPM,
6 tendinte pentru rochiile de mireasa din 2018

Anul viitor rochiile de mireasa se vor remarca prin detalii spectaculoase, prezentate recent in premiera la Bridal Fashion Week. Iata care sunt cele sase tendinte de care vor tine cont designerii. continuă pe ADPM

Mihai Tudose, despre investitii: Anul viitor vom avea mai multe fonduri pentru investitii decat anul acesta

Premierul Tudose sustine ca incepand cu anul viitor fondurile pentru investitii vor fi mai multe decat anul acesta. Anul viitor vor fi facute mai multe investitii decat anul.

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman. Cati bani va incasa firma pana in 2021

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman in urmatorii patru ani, scrie Jurnalul National in editia de luni, citat de Antena3. La licitatie, nicio alta firma nu a facut concurenta. Astfel, in plina ancheta a DNA, Tel Drum va primi, pana in 2021, aproximativ 96 de milioane de lei la Consiliul Judetean Teleorman. Acesta este cel mai mare contract castigat anul acesta de firma in cauza, mai scrie Antena 3.

in plina ancheta a DNA, Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman. Cati bani va incasa firma pana in 2021

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman in urmatorii patru ani, scrie Jurnalul National in editia de luni. La licitatie, nicio alta firma nu a facut.

Organizatorii de la Australian Open: Serena Williams va participa la editia din 2018

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams intentioneaza sa revina in circuitul profesionist la inceputul anului viitor, pentru a-si apara titlul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a anuntat directorul acestei competitii, Craig Tiley, citat de agentia Reuters.

Echipele calificate pana acum la Cupa Mondiala din 2018

Costa Rica a devenit, sambata noapte, a 13-a echipa calificata la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

Echipele calificate pana acum la Cupa Mondiala din 2018. Costa Rica, ultima pe lista

Costa Rica a devenit, sambata noapte, a 13-a echipa calificata la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

VIDEO Din 2018, salariile romanilor vor creste putin sau deloc. Guvernul renunta la o promisiune importanta

Calculele facute pe baza unui document obtinut de Stirile ProTV arata ca salariile romanilor vor creste foarte putin sau deloc de la 1 ianuarie. Din document reiese ca Guvernul a renuntat la promisiunea de a nu impozita veniturile sub 2. 000 de lei, dar va scadea cota unica, de la 16, la 10%.

La cat va ajunge cursul LEU - EURO in primele luni din 2018. Analistii bancari trag un semnal de alarma

Banca Nationala a Romaniei va ingadui o depreciere graduala a leului, iar tranzitia spre intervalul de tranzactionare de 4,6-4,7 se va produce in primul trimestru al anului 2018,.

Pregatiri campanie Black Friday - Idei si trucuri pentru afacerile mici din online

In general afacerile mici din online evita sa participe la maratonul reducerilor de Black Friday pentru ca au bugete prea mici pentru campaniile de marketing, nu pot oferi clientiilor reduceri substantiale sau nu au logistica necesara. De asemenea, unii antreprenori se tem de competitia cu marii comercianti. Totusi exista cateva trucuri si idei care ii pot ajuta pe acestia sa-si vanda produsele si sa fie cu un pas inaintea marilor comercianti.

Clever Taxi lanseaza o platforma dedicata companiilor: discount de pana la 33% pentru toate cursele din luna octombrie

Clever Taxi a lansat serviciului Clever Corporate, o platforma de vouchere digitale pentru transportul angajatilor. Serviciul a fost testat in ultimul an cu un numar limitat de firme, iar acum este disponibil tuturor companiilor din Bucuresti,.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )