Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tenis Dubai: Meci de cosmar pentru Halep. Din nou cu Makarova, in sferturi

România Liberă România Liberă,
Tenis Dubai: Meci de cosmar pentru Halep. Din nou cu Makarova, in sferturi

Simona Halep, cap de serie numarul 1, are prima sansa la o calificare in sferturile turneului de la Dubai, acolo unde va avea un adversar de temut. Romanca ar putea da piept din nou cu Ekaterina Makarova. continuă pe România Liberă

Tenis Dubai: Radwanska, in optimi, dupa ce a fost la un pas de abandon

Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile turneului de tenis de la Dubai, dupa un meci dramatic, in care, din cauza unei viroze, a fost la un pas sa abandoneze.

PSG a fost incurcata de Caen, in lupta la titlu. Meci de cosmar pentru seici

Paris Saint Germain a ratat sansa de a reveni pe prima pozitia a campionatului francez, dupa ce a fost egalata pe final de meci, scor 2-2, de catre Caen, in etapa a XXV-a.

Sotia lui George Clooney a devenit un cosmar pentru personal dupa casatorie

Dupa casatorie, sotia lui George Clooney ar fi devenit un cosmar pentru personalul hotelurilor si restaurantelor, scrie revista Star, preluata de MEDIAFAX. Fiind avocat, se credea ca Amal Clooney es.

Caru' cu vedete: Elena Udrea a primit flori la arest; Andreea Marin, mamica din nou; Big Ghita, mai tare decat Obama!

Cadouri extravagante facute si primite de vedete de Valentine's Day. Pentru vedete Valentine65506;s Day are o foarte mare importanta, fiind ocazia ideala sa daruiasca celor iubiti cele mai extravagante si costisitoare cadouri!Horia Brenciu s-a indragostit din nou. El a lansat refrenul anului 2015 pentru Valentine65506;s Day si Dragobete. A naibii dragoste este al treilea extras de pe albumul 40+, care a beneficiat de un record de vanzari la finele anului trecut.

Deziluzia optica: Din nou Taureanu

Cristian Boureanu se simte din nou Taureanu, s-a cuplat cu o fata de liceu. Daca pe colegii lui ii salta DNA-ul pentru coruptie, pe Boureanu l-ar putea lua pntru corupere. Oricum, Boureanu poate sta linistit,.

Constructia autostrazii Comarnic-Brasov, din nou amanata. Ministrul Transporturilor cere un model financiar eficient

Constructia autostrazii Comarnic-Brasov va fi din nou amanata. Actualul proiect va merge mai departe doar daca se va reusi restructurarea acestuia, spune ministrul Transporturilor. Discutiile cu consortiul care.

Andreea Marin, mama din nou?

Andreea Marin ar urma sa devina din nou mama. Cel putin, aceasta este dorinta sotului ei, Tuncay Ozturk. Iata ce a declarat cunoscutul fizioterapeut turc si de ce considera ca Violeta, fiica sotiei sale, ar fi bine sa aiba o surioara sau un fratior.

Coalitia pentru Mediu din Romania cere demisia presedintelui AFM

Coalitia pentru Mediu din Romania CMR) solicita demisia presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, pentru grave nereguli in acordarea finantarilor in cadrul programului vizand constientizarea publicului privind protectia mediului.

Studiu: Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au caini de companie

Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au un astfel de animal de companie. Aceasta este concluzia unu studiu European, potrivit caruia suma medie lunara,.

Simona Halep, din Dubai: Primul meci e mereu greu, asa ca trebuie sa fiu atenta

Acum doi ani, juca in calificari la Dubai. Acum e cap de serie 1. Simona e gata de start la Dubai: Nu conteaza daca Serena e aici sau nu, pentru ca e o campioana mare si imi place sa joc cu ea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )