Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tenis: Perechea Alexandra Cadantu/Simona Halep, eliminata in primul tur al US Open

B1 B1,
Tenis: Perechea Alexandra Cadantu/Simona Halep, eliminata in primul tur al US Open

Perechea Alexandra Cadantu/Simona Halep a fost eliminata in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Cadanti si Halep au ratat calificarea in cel de al doilea tur al probei de. continuă pe B1

US Open: Monica Niculescu si Alexandra Cadantu, eliminate in primul tur.

Jucatoarele de tenis Monica Niculescu, numarul 42 mondial, si Alexandra Cadantu, locul 73 WTA, au ratat, luni, calificarea in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Cadantu a fost invinsa in runda inaugurala, scor 6-2, 6-2, de japoneza Kurumi Nara, numarul 109 WTA, venita din calificari, care va juca in turul doi cu o alta sportiva din Romania, Sorana Cirstea. Monica Niculescu a fost intrecuta in primul tur de sportiva din Kazahstan, Galina Voskoboeva .

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la US Open. Sorana Carstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep continua sa fie intr-o forma excelenta si a obtinut calificarea in turul 3 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Romanca de pe locul 19 WTA a avut nevoie doar de 59 de minute pentru a.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul trei. Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a calificat joi in turul trei al turneului de Grand Slam de la US Open. Jucatoarea romana a invins-o, in doua seturi 6-2, 6-1), pe croata Donna Vekic.

Simona Halep s-a calificat in turul secund al US Open

Simona Halep, cea mai bine clasata jucatoare romanca a momentului, locul 19 in ierarhia WTA, s-a calificat in turul secund al US Open, invingand-o marti seara cu 4-6, 6-4, 6-2, pe britanica Heather Watson, devenind astfel a treia jucatoare din tara noastra care a reusit prezenta in turul 2 al ultimului turneu de Mare Slem al anului, alaturi de Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru.

New York Times lauda ascensiunea jucatoarei romance Simona Halep.

Ziarul american New York Times lauda ascesiunea jucatoarei romance Simona Halep care a castigat anul acesta patru turnee internationale de tenis. Simona Halep a devenit cunoscuta recent ca jucatoarea care a pus capat carierei lui Marion Bartoli, dupa ce a facut-o pe fosta campioana de la Wimbledon sa planga in meciul de la Cincinnati, scriu jurnalistii de la New York Times. Jucatoarea de 21 de ani a castigat 31 din ultimele 36 de meciuri din ultima perioada si a devenit a patra romanca din .

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul trei

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a calificat joi in turul trei al turneului de Grand Slam de la US Open. Jucatoarea romana a invins-o, in doua seturi 6-2, 6-1), pe croata Donna Vekic.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul doi. Trei romance pe tabloul principal.

Simona Halep, cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, s-a calificat, marti noapte, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Halep a invins-o, in primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, dupa doua ore, pe Heather Watson Marea Britanie), pozitia 76 in ierarhia mondiala. In turul doi, Simona Halep o va intalni pe Donna Vekici Croatia), locul 65 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-6 7/5), 4-6, 6-2, de Mariana Duque-Marino Columbia), pozitia 98 in .

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul 3 dupa ce a trecut de Vekici.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la US Open, ultimul turneu de mare slem al anului. Cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, Halep a invins-o pe Donna Vekici, numarul 65 WTA, scor 6-2,6-1, conform Mediafax. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Maria Kirilenko Rusia), cap de serie numarul 14 si locul 17 WTA. Rusoaica a trecut in turul al doilea de Michelle Larcher De Brito Portugalia), pozitia 117 in clasamentul mondial. Jucatoarele calificate in turul trei la US Open .

Simona Halep a ajuns fara emotii in turul trei la US Open! Urmeaza Kirilenko

Cea mai in forma jucatoare romana, Simona Halep, si-a facut un meci usor in compania croatei Donna Vekici, de care a trecut cu 6-2, 6-1.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la US Open. Irina Begu si Alexandra cadantu au fost eliminate

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 19 si locul 22 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitei, potrivit Mediafax. In schimb, Irina-Camelia Begu, locul 74 WTA, are astazi a implinit 23 de ani, a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 6-3, dupa o ora si 24 de minute, de Urszula Radwanska Polonia), pozitia 38 in ierarhia mondiala. UPDATE 1:45 Alexandra Cadantu a fost eliminata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )