Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Cincinnati

B1 B1,
Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Cincinnati

Tenismena romana Simona Halep s-a calificat joi in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA-Ohio), dupa ce a trecut de letona Anastasija Sevastova, potrivit Agerpres. Halep s-a. continuă pe B1

Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferturi la Cincinnati

Tenismena romana Simona Halep s-a calificat joi in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA-Ohio), dupa ce a trecut de letona Anastasija Sevastova, potrivit Agerpres. Halep s-a.

Simona Halep, calificare muncita in sferturi la Cincinnati

In pofida victoriei cu 6-4, 6-3 obtinuta in fata Anastasiei Sevastova pentru un loc in sferturile de la Cincinnati, Simona Halep a avut parte de un meci mai greu decat il arata scorul. Meciul a fost live text aici.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimi la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, o va infrunta pe letona Anastasija Sevastova in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de.

SIMONA HALEP - TOWNSEND LIVE WTA. ONLINE STREAM tenis - VIDEO

ONLINE STREAM tenis - VIDEO. Simona Halep, a doua favorita la simplu, va juca direct in turul secund al turneului WTA de la Cincinnati Ohio), cu Taylor Townsend SUA),.

SIMONA HALEP - TOWNSEND. Controversa care bantuie cariera primei adversare a Simonei Halep la Cincinnati

Varsta, inaltimea si greutatea sportivilor, dar si a sportivelor, sunt de regula informatii standard de prezentare, indiferent de sport.

Veste buna de la Simona Halep! Jucatoarea de tenis s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari, dupa 6-4,.

LIVE Simona Halep cu Anastasia Sevastova in optimi la Cincinnati (18:00)

Simona Halep o intalneste pe Anastasia Sevastova in optimile de la Cincinnati, joi de la ora 18:00, intr-o partida care va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep cu Anastasia Sevastova in optimi la Cincinnati

Simona Halep o intalneste pe Anastasia Sevastova in optimile de la Cincinnati, joi de la ora 18:00, intr-o partida care va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait Simona Halep cu Anastasia Sevastova in optimi la Cincinnati

Simona Halep a intalnit-o pe Anastasia Sevastova in optimile de la Cincinnati, joi de la ora 18:00, intr-o partida care a fost live text in aceasta pagina.

Cu cine va juca Simona Halep in optimile turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va juca, in optimile turneului WTA de la Cincinnati, cu jucatoarea letona Anastasija Sevastov.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )