Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tensiunea a ajuns la cote maxime la Puterea Dragostei! Andreea Mantea a cerut descalificarea unei concurente

Playtech Playtech,
Tensiunea a ajuns la cote maxime la Puterea Dragostei! Andreea Mantea a cerut descalificarea unei concurente

Scandal fara precedent intre concurentele de la Puterea Dragostei! Fetele nu au mai putut sa se controleze, iar Andreea Mantea a fost nevoita sa ia masuri drastice in ceea ce o priveste pe una dintre ele. Scandal la Puterea Dragostei! O concurenta a fost eliminata pentru moment Totul a pornit de la notorietate. Jador si . continuă pe Playtech

Cine este si cu ce se ocupa Andreea in viata reala, blonda de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 Puterea Dragostei. Cine sunt concurentii din sezonul 2 de la Puterea Dragostei Noul sezon Puterea Dragostei a inceput iar fanii au aflat cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu. Andreea, blonda de la Puterea Dragostei cine este si cu ce se ocupa Andreea .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 26 ianuarie

Emisiunea Puterea dragosteide pe Kanal D este difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 26 ianuarie Conflict violent .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 25 ianuarie

Emisiunea Puterea dragosteide pe Kanal D este difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 25 ianuarie Concurentele de .

Cum a reusit Andreea Mantea sa slabeasca dupa sarbatori. Ce bea in fiecare zi vedeta Kanal D

Andreea Mantea a reusit sa slabeasca dupa sarbatori, desi acumulase kilograme in plus. Secretul ei consta intr-o bautura minune pe care o consuma zilnic, pare-se. Acum, Andreea Mantea afiseaza o silueta de invidiat. Cum a reusit Andreea Mantea sa slabeasca dupa sarbatori Andreea Mantea este in mod constant in atentia publicului, aparand in mod constant .

Unde lucra Roxana Buzoiu, tipa fara inhibitii de la Puterea Dragostei, inainte sa apara in emisiunea de pe Kanal D

Ce meserie incredibila are Roxana de la Puterea dragostei. Are specializarea de tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii. Cu toate acestea, meseria de baza a Roxanei este alta. in 2017, ea absolvit Liceul Tehnologic A. Cuza din Slobozia, cu specializarea tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii. Pentru ca este o meserie practicata de barbati, Roxanei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )