Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tensiuni in Balcani: O noua lege care vizeaza Biserica, motiv de cearta intre Belgrad si Podgorita

Adevărul Adevărul,
Tensiuni in Balcani: O noua lege care vizeaza Biserica, motiv de cearta intre Belgrad si Podgorita

Un oficial al Guvernului sarb a declarat, miercuri, ca Muntenegru este un stat criminal si a cerut un raspuns dur in ceea ce priveste planurile statului vecin de a introduce o noua lege a bisericii, care a contribuit la degradarea relatiilor dintre cele doua tari foste aliate din Balcani, scrie Associated Press. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa ce noua lege a pensiilor, pe care a nasit-o, nu a trecut de Senat

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, cea care a nasit noua lege a pensiilor, da vina pe opozitie pentru ca actul normativ nu a trecut miercuri de Senat, desi absenteismul social-democratilor a facut ca legea sa nu poata fi adoptata.

Uber ameninta ca se retrage din Austria daca va fi adoptata o noua lege prin care compania nu-si va mai putea stabili singura preturile

Uber ameninta ca s-ar putea retrage din Austria daca o lege care o va obliga la aceleasi reglementari de pret precum taxi-urile va fi adoptata, scrie Reuters. Uber are probleme in multe tari europene si a fost pentru putin timp interzisa si in Austria, putand sa continuie doar dupa ce a facut o serie de concesii.

Noua Lege a pensiilor a fost respinsa in Senat: Alesii PSD au lipsit masiv de la vot

Noua lege a pensiilor a fost respinsa in Senat. Actul normativ a picat in conditiile in caremulti parlamentari PSD au lipsit de la vot. Legea pensiilor a primit doar 65 de voturi pentru, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )