Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tensiuni diplomatice fara precedent: Franta si-a rechemat ambasadorul din Italia

Hotnews Hotnews,
 Tensiuni diplomatice fara precedent: Franta si-a rechemat ambasadorul din Italia

Franta si-a rechemat ambasadorul de la Roma, gestul venind pe fondul escaladarii tensiunilor diplomatice dintre cele doua state, francezii acuzand atacurile repetate si nejustificate ale partidelor de la putere din Italia. continuă pe Hotnews

Conflict FARA PRECEDENT intre ITALIA si FRANTA! Roma a incurajat VESTELE GALBENE / Parisul si-a rechemat ambasadorul

Conflict diplomatic fara precedent intre Italia si Franta! Guvernuld e la Paris si-a rechemat ambasadould e la Roma, dupa ce vicepremierul italian Luigi Di Maio a incurajat vestele galbene. Luigi.

Criza diplomatica la nivel inalt: Franta si-a rechemat ambasadorul din Italia

Franta si-a rechemat ambasadorul de la Roma, denuntand o serie de atacuri fara nicio baza din partea liderilor italieni si facand apel la o pozitie mai prietenoasa, scrie Reuters.

DENUNTAND ATACURI REPETATE ALE ITALIEI: Franta isi recheama ambasadorul de la Roma

Franta si-a rechemat ambasadorul de la Roma pe fondul unor atacuri repetate si fara nicio baza din partea liderilor italieni in ultimele luni si a facut apel catre Italia sa se intoarca la o pozitie mai prietenoasa, scrie Reuters.

Franta isi retrage ambasadorul din Italia

Franta si-a rechemat 'pentru consultari ' ambasadorul din Italia dupa o serie de 'declaratii revoltatoare ' si 'atacuri fara fundament ' si fara 'precedent ' ale unor responsabili italieni, a anuntat joi Ministerul de Externe de la Paris, transmit AFP si Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )