Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tensiuni intre Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila: OUG pe Codurile penale trebuie adoptata pana la 20 mai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tensiuni intre Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila: OUG pe Codurile penale trebuie adoptata pana la 20 mai

Liderul PSD, Liviu Dragnea, intentioneaza sa o schimbe pe Viorica Dancila din functia de prim-ministru daca Guvernul nu va adopta ordonanta de urgenta cu modificari la Codurile Penale. Ar fi al treilea premier schimbat dupa Sorin Grindeanu si Mihai. continuă pe Wall-Street Ro

VIORICA DANCILA: Aderarea Romaniei la moneda euro, un adevarat proiect de tara

Aderarea Romaniei la moneda euro reprezinta un adevarat proiect de tara pentru succesul caruia este nevoie de sprijinul intregii societati, a declarat astazi premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila a discutat cu Benjamin Netanyahu despre organizarea, in acest an, a urmatoarei reuniuni a sedintei comune de Guvern

Premierul Viorica Dancila a avut marti o convorbire telefonica cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu. Potrivit unui comunicat al Executivului, cei doi au discutat despre organizarea, in cursul acestui an, a urmatoarei reuniuni a Sedintei Comune de Guvern G2G). De cand este premier, Viorica Dancila a avut mai multe discutii si intalniri cu Benjamin Netanyahu, unele dintre ele controversate.

Premierul Viorica Dancila, intrevedere cu premierul Vietnamului, tara cu un numar important de muncitori in Romania (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, luni, la Palatul Victoria pe premierul statului Vietnam, Nguyen Xuan Phuc, insotit de o delegatie guvernamentala. La sediul Guvernului a fost semnat un memorandum de.

Viorica Dancila: Ma bucur ca am reusit sa oferim un buget dublu Ministerului Tineretului si Sportului

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, la festivitatea de premiere a sportivilor care au obtinut performante la campionatele europene de haltere, ca guvernul si-a asumat sustinerea sportului de masa si a.

Viorica Dancila: Sunt alaturi de militarii romani raniti in misiunea din Afganistan. Eroii nostri primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Premierul Viorica Dancila a transmis, sambata, ca este alaturi de cei patru militari romani care au fost raniti intr-o explozie in Afganistan. intr-un comunicat de presa, prim-ministrul.

TARICEANU: Nu sunt disensiuni intre mine si Liviu Dragnea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, astazi seara, la TVR 1, ca nu sunt disensiuni intre el si liderul PSD Liviu Dragnea si ca se tot incearca sa se acrediteze in spatiul public ideea ca ar exista tensiuni intre ei.

Surse: Viorica Dancila nu vrea sa remanieze guvernul

Prim-ministrul Viorica Dancila nu este de acord cu remanierea guvernului inainte de alegerile europarlamentare. Pozitia premierului este diametral opusa fata de cea a lui Liviu Dragnea care a vorbit in ultima.

ELENA UDREA: Nu m-ar mira daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea afirma, intr-un mesaj pe Facebook, ca nu ar mira-o daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, argumentand ca, odata cu femeile sustinute de Liviu Dragnea in functii publice, a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

Elena Udrea: Nu m-ar mira daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca nu ar mira-o daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, argumentand ca, odata cu femeile sustinute de Liviu Dragnea in functii publice, a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

Viorica Dancila si-a anuntat proiectul de tara: Este nevoie de sprijinul intregii societati (VIDEO)

Aderarea Romaniei la Zona Euro reprezinta un proiect de tara, dar pentru atingerea acestui obiectiv este nevoie de sprijinul intregii societati, a declarat Viorica Dancila. Premierul a explicat si pasii.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )