Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tensiuni in USR-PLUS pe tema desemnarii delegatilor care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare

Adevărul Adevărul,
Tensiuni in USR-PLUS pe tema desemnarii delegatilor care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare

Membri USR din Bucuresti si Iasi se declara nemultumiti in legatura cu desemnarea delegatilor USR PLUS care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare, precum si de perspectiva ca parlamentari cu o activitate buna sa nu se regaseasca pe aceste liste, potrivit News. ro. continuă pe Adevărul

Basescu, atac dur la adresa iresponsabilului de la Cotroceni si inconstientului vesel de la Victoria: imping lucrurile inainte, fara urma de mila pentru niste amarati care vor fi victime sigure

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban, spunand ca sacrifica un popor, in goana dupa popularitate si voturi, fara scrupule, fara urma de mila pentru niste amarati care vor fi victime sigure. El sustine ca daca cei doi iresponsabili tin sa desfasoare alegerile parlamentare pe 6 decembrie, trebuie luate imediat masuri precum inchiderea gradinitelor, scolilor si a universitatilor sau inchiderea teatrelor, cinematografelor, restaurantelor mall-urilor si reducerea la maxim a transportului public.

Se dau bani de la stat! Ce trebuie sa faca romanii din categoria asta care vor 150.000 de euro

Unii romani pot beneficia de o suma importanta din partea statului. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile pentru a primi banii? Iata anuntul oficialilor! Bani de la stat: conditii pentru romanii care vor sa beneficieze de sumele oferite Ministerul Economiei a publicat in cursul zilei de luni o forma avansata a Procedurii de .

PSD face curatenie in partid. Politicienii care vor fi dati afara intr-o actiune nemaivazuta

PSD face curatenie in partid. Ce politicieni vor fi dati afara din partid intr-o actiune nemaivazuta, vedeti un pic mai jos. PSD scapa de mai multi lideri din teritoriu dupa alegerile locale. Cine se afla pe lista neagra PSD trece la masuri extreme dupa esecul de la agelerile locale 2020. Astfel, Marcel Ciolacu considera ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )