Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tentativa de asasinat a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron. Doi barbati, arestati

Playtech Playtech,
Tentativa de asasinat a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron. Doi barbati, arestati

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a fost tinta unei tentative de asasinat. in mometul de fata, doi indivizi suspectati au fost retinuti in localitatea Moselle in detentie preventiva si sunt cercetati pentru tentativa de asasinare. Tentativa de asasinat la adresa presedintelui Frantei. Autoritatile franceze au retinut doi suspecti in anul 2018, autoritatile franceze au retinut patru . continuă pe Playtech

Doi barbati au fost inculpati pentru tentativa de asasinare a presedintelui francez Emmanuel Macron

Doi indivizi suspectati de implicare intr-un plan de asasinare a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, au fost inculpati vineri pentru activitati teroriste.

Ludovic Orban despre declaratia lui Emmanuel Macron privind moartea cerebrala a NATO

Premierul Ludovic Orban a comentat declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord- Atlantice.

Trump si Erdogan califica drept inacceptabile declaratiile lui Emmanuel Macron privind NATO

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat miercuri seara, in contextul intrevederii cu omologul sau din Turcia, Recep Tayyip Erdogan, ca declaratiile presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, despre NATO sunt inacceptabile.

Orban, despre declaratia lui Macron, privind moartea cerebrala a NATO: O declaratie care nu a fost foarte fericita si care oricum nu are legatura cu realitatea

Premierul Ludovic Orban a comentat joi, declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord-Atlantice.

FOTO Echipa Frantei, castigatoarea FedCup, primita de Emmanuel Macron si Roxana Maracineanu

Componentele echipei feminine de tenis a Frantei, care au cucerit duminica trofeul Fed Cup in fata Australiei, la Perth, au fost primite marti seara la Palatul Elysee de catre presedintele francez Emmanuel Macron, informeaza presa din Hexagon.

Recep Tayyip Erdogan il critica pe Emmanuel Macron pentru comentariile facute despre NATO: E inacceptabil

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a calificat miercuri inacceptabile afirmatiile despre NATO facute de omologul sau francez, Emmanuel Macron, care a apreciat ca Alianta Nord-Atlantica se afla in.

Doi barbati urmariti international pentru agresarea fortelor de ordine si furturi in Belgia si Austria au fost gasiti in Olt

Politistii din Olt au gasit si au predat colegilor doi barbati pe numele carora au fost emise mandate europene de arestare. Tinerii sunt acuzati de furt, iar unul dintre ei si de agresiune impotriva fortelor de ordine.

COD ROSU DE ALERTA! Autoritatile AU OPRIT o TENTATIVA DE ASASINARE A PRESEDINTELUI! CINE este ATACATORUL

Autoritatile franceze au arestat doi indivizi implicati intr-un plan de asasinare a presedintelui Emmanuel Macron.

PRESEDINTELE MACRON PUNE BAZELE UNUI MONOPOL INDUSTRIAL Naval Group, o companie cu probleme

Declaratiile recente ale presedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la NATO, despre care a afirmat ca este o alianta in moarte cerebrala, se pare ca ascund interesele reale ale Hexagonului, care doreste sa preia industria de aparare din Uniunea Europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )