Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tentativa de LOVITURA de STAT, in curs de desfasurare in Venezuela

B1 B1,
Tentativa de LOVITURA de STAT, in curs de desfasurare in Venezuela

Autoritatile venezuelene au anuntat ca depun eforturi pentru a stopa o tentativa de lovitura de stat, dupa ce presedintele autoproclamat, Juan Guaido, a anuntat intrarea in faza finala a incheierii. continuă pe B1

UPDATE // Tentativa de LOVITURA de STAT, in curs de desfasurare in Venezuela. Nicolas Maduro spune ca are nervi de otel (FOTO, VIDEO)

UPDATE: 22:31 - Un numar de 52 de persoane au fost ranite in ciocnirile violente dincapitala Venezuelei,dintre protestarii anti-Maduro si fortele de ordine. Mareamajoritate a ranitilor sunt.

UPDATE // Tentativa de LOVITURA de STAT, in curs de desfasurare in Venezuela. MII de persoane se duc catre palatul prezidential (FOTO, VIDEO)

Mii de oameni au iesit pe strazile din capitala Venezuelei, marti, dupa ce presedintele autoproclamat, Juan Guaido, a anuntat ca are sustinerea Armatei si dupa ceafacut apel la populatie sa.

UPDATE // LOVITURA de STAT, in curs de desfasurare in Venezuela. Nicolas Maduro spune ca are nervi de otel

UPDATE: 9:23- Mii de oameni au iesit pe strazile din Caracas, capitala Venezuelei, pentru a-si arata sustinerea penrtru presedintele autoproclamat,Juan Guaido. intre timp insa, acesta a parasit.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )