Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teo Trandafir, despre ce a vazut cat a fost in coma si cum a reactionat cand medicii i-au spus ca va muri

Adevărul Adevărul,
Teo Trandafir, despre ce a vazut cat a fost in coma si cum a reactionat cand medicii i-au spus ca va muri

Teo Trandafir a povestit marti seara, la Kanal D, experienta care a dus-o la un pas de moarte. in 2011, din cauza unei pancreatite acute, prezentatoarea tv a fost anuntata de medici ca sansele de supravietuire nu sunt prea mari. continuă pe Adevărul

Dana Budeanu va ramane fara cuvinte. Ce raspuns i-a dat Teo Trandafir, este cea mai mare surpriza

Dana Budeanu va ramane muta dupa ce va afla ce replica i-a dat Teo Trandafir dupa ce prima a facut misto de vestimentatia celei de-a doua. Teo Trandafir a fost provocata de colega ei de televiziune, Denise Rifai, sa povesteasca despre pasiunea sa pentru bijuterii, dar si despre cele ce a spus Dana Budeanu despre .

Cati bani are, de fapt, Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D a spus tot adevarul: Sunt un om bogat

Cat castiga vedetele a fost mereu o intrebare preferata de public, astfel ca in decursul anilor s-au facut chiar topuri ale celor mai bine platiti prezentatori de televiziune. Cati bani are, de fapt, Teo Trandafir Cu toate ca salariile castigate de vedetele tv sunt secrete, s-au gasit mereu persoane, chiar si din randul colegilor, .

Teo Trandafir, dezvaluiri despre o noua nunta. Ce nu va face insa, sub nicio forma

Teo Trandafir a facut dezvaluiri despre o noua nunta. A spus ce nu ar mai face insa, sub nicio forma, daca ar fi sa se mai casatoreasca. Teo Trandafir si-a pus fanii pe ganduri dupa ce a spus ca M-as casatori doar dintr-un motiv, in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai. Teo Trandafir, dezvaluiri .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )