Libnet.ro
UNICEF

22:00

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Adevărul Adevărul,
Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL. continuă pe Adevărul

Teodor Atanasiu, desemnat sef de campanie al candidatului PNL la PMB

Teodor Atanasiu, prim-vicepresedinte al liberalilor, a fost desemnat astazi coordonatorul campaniei PNL Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa.

Teodor Atanasiu, seful de campanie al lui Marian Munteanu

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a fost desemnat joi sef de campanie al candidatului Marian Munteanu la Primaria Generala a Capitalei, la propunerea liderului PNL Bucuresti, Catalin Predoiu.

Cine il va ajuta pe Marian Munteanu in campania pentru Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a fost desemnat, joi, coordonator al campaniei PNL Bucuresti, informeaza agerpres. ro. Potrivit unui comunicat, presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a supus.

Liberalii, impartiti dupa desemnarea lui Marian Munteanu. Busoi: PNL face ceea ce asteapta bucurestenii; Paleologu:PNL se afla intr-o totala deriva

Anuntul ca PNL va sustine candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei a starnit reactii diferite din partea liberalilor din planul doi. Europarlamentarul Cristian Busoi anunta ca il va sustine pe liderul studentilor din 1990, in timp ce deputatul Teodor Paleologu spune: aceasta desemnare este o piramidala imbecilitate, semn ca partidul se afla intr-o totala deriva morala, politica, ideologica.

Marian Munteanu: Am fost abordat de servicii, dar nu pe un canal oficial

Marian Munteanu, candidatul PNL la primaria Capitalei, a facut miercuri seara, la Antenei 3, o serie de precizari privind candidatura sa la Primaria Capitalei. Munteanu a respins acuzatiile de colaborare cu fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, reiterand explicatia ca nu a mai ajuns sa candideze si ca Magureanu nu l-a sprijinit atunci ci isi dorea doar sprijinul unei aliante politice.

Cum explica Marian Munteanu relatia sa cu Virgil Magureanu

Proaspatul candidat al PNL pentru Primaria Capitalei a dat explicatii privind relatia sa cu fostul sef al SRI Virgil Magureanu. in anul 2000, Marian Munteanu a fost desemnat candidat la presedintie de.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Dosar de politician: Afacerile lui Marian Munteanu cu rusofilul Badescu (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Numele sau este Munteanu Marian Teofan Dragos si este nascut in 19.

Subiectiv: Este Marian Munteanu reprezentantul societatii civile?

Razvan Dumitrescu si Razvan Savaliuc au comentat, marti, la Subiectiv candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Bucuresti. Marian Munteanu se vede drept un reprezentant al societatii civile,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )